Tekirdağ'da sevgili çifte sokakta silahlı infaz!

Tekirdağ'da sevgili çifte sokakta silahlı infaz!

Birlikte yaşadıkları öğrenilen sevgililerden ikisi de hayatını kaybetti.

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde birlikte yaşayan sevgililer Salih Durmuş (42) ile Melike Baştürk (42), market alışverişi yaptıktan sonra evlerine dönerken, arkalarından gelen bir kişi, üzerinde taşıdığı tabancayı çıkarıp, kurşun yağdırdı.

KOŞARAK KAÇTI
Salih Durmuş ile Melike Baştürk, vücutlarına isabet eden kurşunlarla, kanlar içinde yere yığılırken, saldırgan olay yerinden koşarak kaçtı. Çevredekilerin ihbarıyla bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

YARALILARDAN DURUMU AĞIR OLAN KURTARILAMADI
Sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptıkları yaralıları, ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi'ne götürdü. Yaralılardan durumu ağır olan Salih Durmuş, doktorların tam çabalarına rağmen kurtarılamadı. Polis ekipleri olay yerinde yaptığı incelemede 12 boş kovan buldu.

Tekirdağ'da sevgili çifte sokakta silahlı saldırı

SALDIRGAN YAKALANDI
Olayı N.B adlı şahsın gerçekleştirdiğini tespit eden polis, Melike Baştürk’ün eşi N.Baştürk'e boşanma davası açtıktan sonra N.B’nin arkadaşı olan Salih Durmuş ile birlikte Yalova’daki evlerinden Çorlu’ya kaçtıkları bilgisine ulaşmıştı.

Cinayetin ardından harekete geçen Yalova Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro ekipleri N.Baştürk'ün Adnan Menderes Mahallesi’ndeki evinin etrafında beklemeye başladı. N.Baştürk de cinayetin ardından beklendiği gibi Yalova’daki evine döndü.

Ekipler şahsı evine girmek üzereyken kıskıvrak yakaladılar. Cinayet zanlısı N.Baştürk emniyetteki sorgusunun tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

"TONYALILARIN NAMUSUNU TEMİZLEDİM"
Emniyetten çıkartılmadan önce sergilediği rahat tavırları ile dikkat çeken N.Baştürk sık sık gülerek polislerle sohbet etti. Emniyet’ten çıkartıldığı esnada basın mensuplarının “Pişman mısınız” şeklindeki sorusuna ise N.Baştürk “Hayır pişman değilim. Yine olsun yine yaparım. Tonyalıların namusunu temizledim” diye cevap verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler