TEM’de 13 araç birbirine girdi!

TEM’de 13 araç birbirine girdi!

TEM Otoyolu'nun Silivri mevkiinde her iki şeritte de 15 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi. Kaza nedeniyle Edirne ve İstanbul yönüne ulaşım durdu, 1 ölü, 3 ağır yaralı var.

TEM Otoyolu Silivri mevkii Ankara istikametinde 15 aracın karıştığı zincirleme kazada 3'ü ağır çok sayıda kişi yaralanırken; otoyol İstanbul istikametine trafiğe kapandı. 

Kaza, saat 12.00 sıralarında meydana geldi. Dün başlayan ve halen devam eden kar yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda şehirlerarası otobüs, TIR, kamyon ve otomobiller zincirleme kazaya karıştı.

4 KİŞİ OTOMOBİLDE SIKIŞTI
Zincirleme kazada içinde Bulgaristan uyruklu bir ailenin bulunduğu lüks otomobilin TIR ile çarpışması sonucu 4 kişi araçta sıkıştı. Yaralanan baba kendi imkanlarıyla otomobilden çıkarken sıkışan anne ve 2 çocuğu uzun süre kurtarılmayı bekledi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen itfaiye ve sağlık ekipleri araç yoğunluğu nedeniyle olay yerine gelmekte güçlük çekti. 

Bu sırada ağır yaralı anne ile 2 çocuk diğer sürücülerin yardımıyla otomobilden çıkarıldı. Yaralı 3 kişi ambulans ve özel araçlarla bölgedeki hastanelere kaldırıldı.

YOL TRAFİĞE KAPANDI
Öte yandan kaza nedeniyle TEM Otoyolu çift yönlü trafiğe kapandı; yolda uzun araç kuyrukları oluştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler