Trafik kazası sonrası ortaya çıkan REZALET

Trafik kazası sonrası ortaya çıkan REZALET

Kurşunlu'da özel aracın takla atarak devrilmesi ve bir kişinin hayatını kaybetmesi sonrasında ortaya çıkan olaylar, ilçede büyük suskunluk yarattı

Kurşunlu’da perşembe gecesi 02.00 sularında yaşanan ölümlü trafik kazası sonrasında ortaya çıkan gerçekler, devam eden soruşturma kapsamında her geçen saat tam anlamıyla bir skandala ve de rezalete dönüşmekte.

ferdi-kalmaz-trafik-kazasi-kursunlu-03.jpg

YAŞANAN ÖLÜMLÜ TRAFİK KAZASI…

Edinilen bilgilere göre, halen yürütülen soruşturma kapsamında ortaya çıkan rezalet, perşembe gecesi saat 02.00 sularında Kurşunlu çıkışında yaşanan ve fazla sürat nedeniyle takla atan aracın sürücüsü Ferdi K’ın ölümü sonrasında ortaya çıktı. Kazayı yapan ve yaşamını yitiren Ferdi K'nın sürücü ehliyetinin olmadığı ve kullandığı aracı da bir arkadaşından almış olduğu öğrenildi.

Ferdi K’ın hayatını kaybettiği kazada aynı araçta bulunan annesi Sevim K. (36) ile 15 yaşındaki kız kardeşi S.K’nın olay yerinde yaşadıkları tartışma, başta Kurşunlu Emniyet mensupları ile cumhuriyet savcının dikkatini çekti.

Kurşunlu Cumhuriyet Savcısının soruşturması kapsamında anne Sevim K’nın uzun süredir bölgede para karşılığı fuhuş yaptığı ve 15 yaşındaki kızı S.K’yı da fuhuşa zorladığı ortaya çıktı. Alınan ifadeler sonrasında yaşı küçük S.K ile cinsel ilişkiye giren yaklaşık 35’in üzerinde kişinin emniyet tarafından gözaltına alındığı öğrenildi.

Ayrıca yaşı küçük S.K'nın yaşadığı olaylar nedeniyle psikolojik yardıma ihtiyacı olduğu gerekçesiyle İl Sağlık Müdürlüğünden psikolog uzman talebinde bulunuldu.

GÖZALTI SAYISI HER GEÇEN SAAT ARTIYOR

Öte yandan Kurşunlu Cumhuriyet Savcısı ve emniyet tarafından yürütülen soruşturma kapsamında annesi tarafından fuhuşa zorlanan S.K’nın verdiği ifadeler doğrultusunda başta Kurşunlu Merkez olmak üzere köylerinden ve civar beldelerde yaşayan yaklaşık 35 kişinin ev ve işyerlerinden alınarak önce Kurşunlu emniyetine, oradan da Çankırı'da hastaneye gönderildikleri öğrenildi.

OLAYLA İLGİLİ SON DAKİKA... (saat: 16.35)

Çankırı'ya hastane kontrolüne gönderilen ve yaşları 17 ila 20 arasında değişen yaklaşık 35 kişi, yapılan kontrolleri sonrasında tekrar Kurşunlu'ya getirilerek sorgulandıkları ve 19'unun gözaltında tutukluluk halleri devam ediyor.

Bununla birlikte annesi tarafında fuhuşa zorlanan S.K.'nın verdiği ifade kapsamında önümüzdeki saatlerde polisin Karabük ve Ankara'dan da bazı isimleri gözaltına alarak Kurşunlu'ya getirebileceği öğrenildi.

Öte yandan küçük yaştaki kızına fuhuş yaptırdığı iddiası ile gözaltına alınan Sevim K'nın, oğlunun ölümüne neden olduğu gerekçesiyle araç sahibi hakkında 300 bin tl'lik kan bedeli davası açtığı da gelen bilgiler arasında.

Para karşılığı erkeklerle cinsen ilişkiye giren 15 yaşındaki S.K'nın Çankırı'dan gelen sosyal hizmet uzmanının verdiği rapor doğrultusunda ailesinden alınarak devlet güvencesiyle yetiştirme yurduna teslim edild.

SON DAKİKA (Pazar Saat14.20)

Para karşılığı erkeklerle cinsel ilişkiye giren Sevim K'nın, trafik kazasıyla hayatını kaybeden Ferdi K. ile küçük yaşta erkeklerle cinsel ilişkiye zorladığı S.K'nın üvey anneleri olduğu öğrenildi.

Yukarıdaki fotoğrafta ehliyetsiz olarak kullandığı emanet aracın takla atması ile hayatını kaybeden Ferdi K. görülüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler