Türkan Şoray: Artık barış gelsin

Türkan Şoray: Artık barış gelsin

Hükümetin başlattığı açılıma Türkan Sultan'dan da destek geldi: "Artık barış gelsin. Herkes kucaklaşsın"

Türk Sinemasının Sultanı Türkan Şoray, 'Sinemam ve Ben' adlı kitabının imza günü için geldiği Denizli'de, Kürt sorunun çözümü kapsamında barış adına atılan adımların başarıya ulaşacağına inandığını söyleyerek, "Sağduyu, sabır ve hoşgörüyle barışı başaracağımıza inanıyorum. Artık barış gelsin. Herkes kucaklaşsın" dedi.

KİTABINI İMZALADI
Türkan Şoray'ın kitabı için imza günü düzenlendi. Alışveriş merkezinde büyük izdiham yaşandı. Binlerce kişi alışveriş merkezinde Türkan Şoray'a büyük ilgi gösterdi. Şoray, gösterilen büyük ilgiden duygulandı, "Hepinizi çok seviyorum. Herkesi öpüyorum" dedi. Şoray, daha sonra çok sayıda kitabını imzaladı, hayranlarının da gönlünü aldı.
 
"ARTIK BARIŞ GELSİN"
Hayranlarıyla bir araya gelmeden önce alışveriş merkezinde basın toplantısı düzenleyen Şoray, hükümetin barış adına başlattığı Kürt açılımının başarıya ulaşacağını inandığını söyleyerek çok fazla yapmadığı bir şeyi yaparak siyasi mesaj verdi. Şoray, "Sağduyu, sabır ve hoşgörüyle barışı başaracağımıza inanıyorum. Artık barış gelsin. Duyguların tahammülü kalmadı, herkes kucaklaşsın" dedi.
 
"YENİLERİ BEĞENİYORUM"
Son yıllarda televizyon dizilerinin arttığına vurgu yapan Türkan Şoray, "Yeni jönleri, kadın oyuncuları, hepsini çok beğeniyorum. Olağanüstü güzeller. Erkekler de hep yakışıklı. Nesil güzelleşiyor. Bir de şimdiki nesil eğitimli. Biz eğitimsizdik. Eğitimli olmaları da büyük avantaj" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler