Urfa cezaevinde 2. yangın

Urfa cezaevinde 2. yangın

13 Mahkumun öldüğü Şanlıurfa cezaevinde yeniden yangın çıktı. Yangının çocuk koğuşlarında kalanların yatakları ateşe vermesi ile başladığı belirtiliyor

13 kişinin yanarak öldüğü Şanlıurfa E Tipi Kapalı ve Açık Cezaevi'nde yangın çıktı. Çocuk bölümünde çıktığı ileri sürülen yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ederken, cezaevine çok sayıda ambulans ve polis ekibi de sevk edildi. Polis ile cezaevi önünde toplanan vatandaşlar arasında da arbede yaşandı.

Saat 18.00 sıralarında cezaevinin arka kısmındaki koğuşlardan dumanlar yükselmeye başladı. Yükselen dumanlara cezaevi personeli ile askerler müdahale ederken, itfaiye ekiplerinden de yardım istendi. İhbarın ardından cezaevine çok sayıda itfaiye ekibi ile ambulans sevk edildi. Peş peşe içeriye giren itfaiye erleri yangına müdahale ederken, içeride bulunan askerlerin de gaz maskeleri takarak yangının çıktığı koğuşlara ilerledikleri görüldü.
 
ÇOK SAYIDA YARALI VAR
Çıkan yangın sonucu çok sayıda mahkum yaralı olduğu bununla birlikte cezaevi dışında da gösteri yapan mahkum yakınlarında bir çoğunun kelepçelenerek tutuklandığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler