Vahap Yartaştan yanıt geldi

Vahap Yartaş'tan yanıt geldi

ÇANDEF Başkanı aradı ve...

Sözcü18 Genel Yayın Yönetmeni Vedat Beki'nin kaleme aldığı "ÇANDEF'de neler oluyor?" başlıklı yazısında dile getirdiği şikayetler nedeniyle Başkan Vahap Yartaş haber merkezimizi aradı...

ÇANDEF Başkanı Yartaş "Köşenizde dile getirdiğiniz şikayetlerle ilgili sizleri ve okuyucularınızı bilgilendirmek istiyorum. Öncelikle şunu bilmenizi isterim ki, sizlerin de takip ettiği gibi ÇANDEF'in gerçekleştirmiş olduğu organizasyonların tamamına katılıyor ve hemşehrilerimle beraber oluyorum. Bunun yanısıra ÇANDEF Genel Merkezinin telefonları mesai saatleri dahilinde arayanlara yanıt veriyor. İş dünyasının içerisinde yoğun olarak bulunan birisi olarak özellikle yurt dışına gerçekleştirdiğim seyahatler ve toplantılar nedeniyle telefonlarımın yanıt vermemesi kadar normal bir durum olamaz." dedi.

ZENGİNİN MALI ZÜĞÜRDÜN ÇENESİNİ YORAR
ÇANDEF Başkanı Vahap Yartaş "Son günlerde 'Vahap Yartaş battı! Vahap Yartaş bitti şeklinde fısıltı gazetesinin yaydığı söylentiler için ne diyeceksiniz?" şeklindeki soruya ise "Ticaret yapan herkes bilir ki, bugün kazanırsınız yarın kaybedersiniz. Allah'a şükürler olsun ki şahsımla ilgili olarak henüz 'kaybedilmiş' bir durum yok. Velev ki battım! Bu durumdan hangi hemşehrim fayda sağlayacak? Böylesi çirkin dedikodulara sizlerin aracılığıyla verebileceğim tek yanıt; Züğürdün ömrü zenginin malını saymakla geçermiş, diyeceğim." dedi.

FESHANE ETKİNLİKLERİ İLE İLGİLİ SON KARAR 3 MAYIS'TA
İlki geçen yıl yapılan Çankırı Tanıtım Günleri ile ilgili sürdürülen çalışmalara da değinen ÇANDEF Başkanı Vahap Yartaş "Sayın Valimizin de katıldığı son toplantımızda bugüne kadar yaşanan gelişmeleri masaya yatırdık. Mayıs ayının son haftasında Ankara'da gerçekleştirilecek organizasyonla birlikte bu yıl benzer organizasyonun tekrar İstanbul'da yenilenmesi konusunda bazı görüş ayrılıkları mevcut. 3 Mayıs'ta Çankırı'da gerçekleştireceğimiz toplantı ile nihai kara çıkacak. Ancak şunu belirtmekte fayda görüyorum ki; Çankırı insanının menfaatine olacak Feshane ve benzer organizasyonları gerektiğinde ÇANDEF olarak gerçekleştirmekten imtina etmeyeceğimin bilinmesini isterim" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler