Ve İzmir Hiltondan beklenen açıklama

Ve İzmir Hilton'dan beklenen açıklama

Çankırıspor Kulübü Başkanı Karaali'nin "3 futbolcumuzda gıda zehirlenmesi tespit edildi" açıklamasına İzmir Hilton'dan açıklama

Çankırıspor'un Altınordu karşısında kalesinde 3 gol görerek ağır bir yenilgi ile haftayı kapatmasından sonra, Başkan Sevda Karaali'nin sosyal paylaşım sitesi Facebook'da "Maç sonrası 3 oyuncumuzun kusma, titreme ve ateş gözlemiyle hastaneye götürülmesi gıda zehirlenmesi teşhisiyle geceyi Ankara Atatürk Hastanesinde geçirmeleri bizleri hayli üzmüştür" açıklamasından sonra İzmir Hilton'da hareretli saatler yaşandı.

Sözcü18 Haber Merkezinin konuyu araştırma adına yaptığı çalışma sonrası İzmir Hilton Genel Müdürü Todori Kalamaris yazılı bir açıklama gönderdi. Açıklama şöyle:

"HERHANGİ BİR ŞİKAYET ALINMADI"

"Sayın Vedat Beki,

Bugün, (dün) 12 Eylül 2011 Pazartesi günü, bizi bilgilendirmiş olduğunuz ve otelimizde gerçekleştiğii iddia edilen gıda zehirlenmesi olayı ile ilgili olarak ne Çankırıspor Kulübü yetkililerinden ne de restoranlarımızı kullanan diğer otel misafirlerimizden herhangi bir şikayet alınmadığını bilmenizi isteriz.

Bununla birlikte, otelimizin bu gibi durumlarda izlemek durumunda olduğu standart prosedürümüz olan detaylı araştırma ve incelemelerimizin başlamış olduğunu ve bu sürecin belirli bir zaman alacağını bilginize sunarım. Saygılarımla,

Todori Kalamaris - Genel Müdür"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler