Visali Kara'dan beklenen istifa geldi

Visali Kara'dan beklenen istifa geldi

AK Parti'de listeler açıklandığı saatlerde istifasını veren Visali Kara'dan bugün resmi açıklama geldi.

Ak Parti Çankırı Merkez 5. sıra İl Encümen Adayı Visali Kara, İl Encümenliği adaylığından istifa ettiğini açıkladı. Konuyla alakalı açıklama yapan Visali Kara

“2001 yılında Merkez İlçe kurucusu olduğum AK Parti'de uzun süre Merkez İlçe Başkan Yardımclığı, İl Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundum.

Partim tarafından 2004 yılındaki yerel seçimlerde 3. sıradan İl Genel Meclis Üyesi adayı gösterildim ve 5 yıl hizmet ettikten sonra 2009 yılı seçimlerinde partim tarafından yeniden 2. sıradan aday gösterildim.

Tüm muhtarlarımızın desteğiyle 9 yıl üst üste Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümenliğine seçilme rekoru bana nasip oldu. 10 yıl şereflice milletimize ve köylerimize hizmet etme imkanı buldum. Bu süreçte 49 köyümüzün tamamında güzel hizmetlerimiz oldu.

2002 yılında birçok köyümüzde içme suyu yokken, kar kış demeden takip etmek suretiyle susuz köy bırakmadık. 10 yıl önce sadece 6 köyümüzde yarım yamalak kanalizasyon varken 10 yılda 42 köyün ve bütün mahallelerin kanalizasyonunu tamamladık.

10 Yıl önce hayal bile edilemezken, 'şehirde ne varsa köylerimizde de o olacak' diyerek 41 köyümüzü kilitli parkeyle buluşturduk. Daha geçtiğimiz hafta yeniden 15 köyümüzün kilitli parke projesini yaptırmak suretiyle, Köylere Hizmet Götürme Birliği kararıyla Kültür Bakanlığına gönderdik ve 11 adet köyümüzü de 2014 yılı köy hizmetleri programına aldık. Takip edilmesi durumunda bu yıl sonuna kadar bütün köylerimizin köy içi yolları kilitli parke olacaktır.

10 yıl önce taşlı yollarda köylerimize giderken bu gün asfaltsız köy yolu bırakmadık. Sulu tarımıyla önemli olan köylerimizin sulama kanallarını yaptık. Elbetteki yaptığımız hizmetleri saatlerce anlatsak bitmeyecektir.

49 köyümüzün tamamının caddesini, sokağını hangi köyde hangi küçük sorunların kaldığını en iyi bilen bir kişi olarak 44 köy muhtarımızın yoğun talebi üzerine 30 Mart 2014'te yapılacak olan yerel seçimlerde İl Genel Meclis üyeliği seçimleri için yeniden aday adayı oldum. Bu süreçte bütün muhtarlarımızın ve sevenlerimizin sonsuz desteği olmuştur.

Partim tarafından 17 şubat perşembe günü İlçe Seçim Kuruluna verilen adaylar listesinde 3.sıradan aday olarak  verilmişken, daha sonra 18 Şubat salı günü saat 16:55' de, 5' e 5 kala Seçim Kuruluna verilen listede değişiklik yapıldığı ve 5. sıraya alındığım açıklanmıştır. Listede yapılan bu değişiklik benim şahsımdan çok bana destek olan muhtarlarımıza ve tüm sevenlerime saygısızlık olduğunu değerlendiriyor, 5.sıra adaylık listesinden istifa ettiğimi bildiriyorum. Adaylık sürecinde sonuna kadar yanımda olan tüm muhtarlarıma ve tüm sevenlerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Az olsun bizim olsun mantığı ile hareket edenlere rağmen, Partimizin bu seçimlerde zafere ulaşabilmesi için çalışacağımı, en iyi Çankırı'da bizler AK Parti'yi kurarken partiye davet ettiğimizde gelmekten korkup, iktidar olduktan sonra köşe başında olanlar bilirler. Şair Sezai Karakoç'un da ifade ettiği gibi, en nihayetinde kaderin üstünde bir kader olduğuna, göklerden gelen bir karar olduğuna yürekten inanan bir milletiz.

R. Tayyip Erdoğan liderliğindeki milletin kurduğu AK Parti'nin mensubu olmak bir onurdur. Önemli olan o onuru taşımaktır. AK Parti Çankırı'da 30 Mart seçimlerinde inşaallah iyi bir sonuç alacaktır. Halkımız milli iradeye sahip çıkacaktır. Yarım kalan hizmetlerin devamı için yeniden AK Parti diyor, şimdiden seçim sonuçlarının hayırlı olmasını diliyor ve tüm hemşehrilerime selam ve saygılarımı sunuyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
14 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler