Yakınkent OSBde Vali Özcan listesi oylandı!

Yakınkent OSB'de "Vali Özcan" listesi oylandı!

Yakınkent Organize Sanayi'nin müteşebbis heyeti bugünkü İl Genel Meclisi toplantısında oylandı.

İl Genel Meclisi'nin bugün yapılan toplantısında gündeme eklenen madde ile Yakınkent Organize Sanayi Müteşebbis Heyetinin 12 kişilik listesi oylanarak kabul edildi.

Meclis grubunda oylanan isimler arasında muhalefet grubundan herhangi bir ismin yer almaması üzerine MHP Grup Başkanvekili Tevfik Rüştü Özgür'ün gösterdiği tepkiye İl Genel Meclisi Başkanı Osman Canbaz'ın "Liste Vali Bey'den geldi" diyerek savunma yapması Çankırı İl Genel Meclisi'nin işleyişi ile ilgili yeni bir tartışmayı da beraberinde getireceğe benziyor.
 
Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre Yakınkent Organize Sanayi'nin yüzde 80 hissedarı konumundaki Çankırı İl Özel İdaresi'ni temsil edecek 12 isim şöyle:
 
Vahdettin Özcan, Ahmet Atılkan, Yusuf Möhür, Hasan Yıldız, Osman Canbaz, Mustafa Çıbık, Visali Kara, Hasan Bozkuş, Faruk Dilsiz, İsmail Atakul, Mevlüt Danacı, Bülent Yeğin.
 
Yakınkent Organize Sanayii'nde yüzde 20 hissesi bulunan Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası'nı ise Başkan Hayrettin Çelikten, Meclis Başkanı Cafer Özkan ve Meclis Üyesi İsmail Özcenk temsil edecek.
 
MHP'DEN BASIN TOPLANTISI
Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre bugünkü İl Genel Meclisi'nde yaşanan gelişmelerden hoşnut olmayan MHP Grup Başkanvekili Tevfik Rüştü Özgür'ün yarın bir basın toplantısı düzenleyeceği ve Yakınkent Organize Sanayi Müteşebbis Heyeti'nin oluşmasında yapılan yanlışlıkları dile getireceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler