Yalan Dünya da bitti!

Yalan Dünya da bitti!

Kanal D'nin 90 bölümdür ekranlarda olan dizi 'Yalan Dünya' Gülse Birsel'in verdiği veda yemeği ile ekranlara veda etti.

Nişantaşı Sofa Otel üstündeki Franki'de düzenlenen veda yemeğinde oyuncular geç saatlere kadar eğlendi.

Akşam saatlerinde buluşan 'Yalan Dünya' dizisinin ev sahipliğini Gülse Birsel yaptı. Beyazıt Öztürk ve Altan Erkekli'nin katılmadığı veda yemeğine; Gupse Özay, İrem Sak, Okan Çabalar, Azra Akın, Sarp Apak, Nil Karaibrahimgil-Serdar Erener, Sertap Erener ve Halil Sezai gibi isimler de katıldı.

Gecede canlı sahne performansına daha sonra katılan Halil Sezai ve Sertab Erener de eşlik etti.

Halil Sezai şalvarlı halleriyle dikkat çekerken, arkadaşlarıyla geceye katılan Sertab Erener de Gülse Birsel ve ekibi kutlayarak geceden yine yorum yapmadan ayrıldı,

Sarp Apak gecenin sonunda ayrılırken esmer bir güzelle takside objektiflere takıldı. Çıkarken gazetecileri fark eden ve ayrı çıkan ikili takside buluştu, esmer güzeli yüzünü sakladı.

Gülse Birsel gecede giydiği siyah elbisesi ve kırmızı montuyla göz kamaştırdı. Hasibe Eren ve Gupse Özay ile geceden ayrılan Gülse Birsel keyifli bir gece geçirdiklerini söyledi.

Okan Çabalar dizide rol arkadaşıyla çıkarken pozlar verdi. Daha sonra Derya Alabora ve Halil Sezai'ye sarılarak fotoğraf çektirmek isteyen Okan Çabalar dudak dudağa yakalandığı Mehtap Bayri'yi unutmuş gibiydi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler