Yol verme kavgası can aldı

Yol verme kavgası can aldı

Düzce'de meydana gelen olayda polis memuru Cevdet Ataseven vurularak öldürüldü.

Düzce’de, trafikte yol verme yüzünden çıkan tartışmada, memleketi Düzce’ye ailesiyle tatile gelen polis memuru Cevdet Ataseven tabancayla ayağından yaraladığı sürücü Aytekin Poyraz tarafından tabancayla göğsünden vurularak öldürüldü.

Olay bugün saat 11.00 sıralarında, D- 655 Karayolu Beyciler kavşağı mevkisinde meydana geldi. Memleketi Düzce’ye ailesiyle tatile gelen Sakarya Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Cevdet Ataseven, kendisi gibi polis memuru olan eşi ve çocuğunun da bulunduğu 81 DZ 870 plakalı otomobiliyle giderken, 81 DT 111 plakalı otomobilin sürücüsü Aytekin Poyraz’dan yol vermesini istedi. Poyraz da yol vermeyince tartışma çıktı.

Araçlarını yol kenarına park edip tartışan sürücüler arasında kavga çıkınca polis Cevdet Ataseven, iddiaya göre üzerine balta ile yürüyen Aytekin Poyraz’ın ayağına tabancasıyla bir el ateş etti. Ayağından yaralanan Aytekin Poyraz da üzerindeki tabancasını çıkartarak ateş etmeye başladı. Cevdet Ataseven eşinin ve çocuğunun gözleri önünde göğsünden vuruldu.

HASTANEYE KALDIRILDI AMA KURTARILAMADI
Olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekipleri göğsünden yaralanan polis memuru Cevdet Ataseven’e müdahalede bulunarak Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırdı. Ancak Ataseven yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Aytekin Poyraz ise olayın ardından otomobiliyle özel bir hastaneye gitti. Polisler de özel hastaneye giderek, tedavi gören Aytekin Poyraz’ın ifadesini aldı.

EMNİYET MÜDÜRÜ OLAY YERİNDE
Düzce Emniyet Müdürü Ayhan Buran olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Ayhan Buran yaptığı açıklamada, "Trafikteki bir sürtüşmeden kaynaklı bir olay. Burada durmuşlar. Karşı taraf baltayla gelince arkadaşımız silah kullanmış. Ondan sonrasını da şu an araştırıyoruz. İstenmeyen bir olay. Arkadaşımız rahmetli oldu. Teşkilatımızın başı sağolsun. Çok yönlü bir şekilde olayı soruşturuyoruz" dedi.

Sakarya’da görev yapan polis memuru Cevdet Ataseven’in, izne ayrılarak ailesiyle birlikte memleketi Düzce’ye geldiği, eşinin de polis olduğu belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yaşamını yitiren polis memuru Cevdet Ataseven, iki çocuk babasıydı.

cevdetataseven-duzce-sozcu-resim-04.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler