12 Mayısta Çankırıda beyaz örtü!

12 Mayıs'ta Çankırı'da beyaz örtü!

İki gün önce Antalya'yı beyaza bürüyen dolu yağışı kendisini bugün Çankırı bölgesinde gösterdi.

Sözcü18 Seçim Kervanı bugün yine Çankırı yollarındaydı... Şabanözü, Orta, Kırsakal, Sakaeli, Sünürlü, Demirciören, Dağören altından, İğdir, İncegeliş yolundan, Hocahasan, Korgun ve Çankırı üzerinden Ankara...

Yorucu ve yağışlı bir günün ardından öncelikli olarak verebileceğimiz haberler arasında Dumanlı Dağlarının günün ikinci yarısında sergilediği görüntüydü.

dumanli-beyaz-resim-04.jpg

Çok değil daha 48 saat önce kendisini Antalya'da yağan dolu nedeniyle oluşan beyaz örtü, 12 Mayıs Perşembe günü saat 15.30 itibariyle kendisini Dumanlı dağlarında göstermekte gecikmedi.

Dumanlı dağları Arapoğlan Tepesindeki görüntüyü fotoğraf makinalarımızla kayda geçirdikten sonra, adım adım kendimizi beyaz örtüye doğru yönlendirdik.

dumanli-resim-06.jpg

Muhteşem görüntülere giden yol biraz da sağlıklı olsaydı gözlerimizin önündeki manzarayı sizlere daha farklı cümlelerle aktarmayı gerçekleştirebilirdik!

Ancak tam da beyaz örtünün ortasındaydık ki, aracımızın sol ön tekerleği, yolun engebeli ve bozukluğuna daha fazla dayanamadı! Tabii ki tahmin ettiğiniz gibi gümledi!

dumanli-lastik-resim-08.jpg

Yoğun yağış altında yaklaşık 20 dakikalık uğraştan sonra değişen ön tekerlekle yeniden yola koyulduk... Yaşadıklarımız ve gün içindeki tespitlerimiz... Cuma günü saat 14.00 sularında bu sayfalarda...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler