20 günlük evliydiler… Gelin kurtuldu, damat kayıp

20 günlük evliydiler… Gelin kurtuldu, damat kayıp

Denizli’nin Sarayköy ilçesinde yoldan çıkan otomobil Büyük Menderes Nehri’ne uçtu.

İzmir’in Ödemiş İlçesinden Denizli’ye gelerek Nilay Baskı’nın ailesine sürpriz yapmak isteyen Birol ve Nilay Baskın çiftinin bulunduğu 35 ZBA 60 plakalı otomobil, dün saat 22.00 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle Denizli’nin Sarayköy İlçesi girişinde yoldan çıkarak Büyük Menderes Nehri’ne uçtu. Sulara gömülen otomobilin içerisinden Nilay Baskın kendi imkanlarıyla kırılan camdan çıkmayı başardı. Kazayı gören çevredeki sürücüler sudan çıkan Nilay Baskın’ı Sarayköy Devlet Hastanesine kaldırırken durumu jandarma ekiplerine haber verdi. Hastanede tedavi altına alınan Nilay Baskın’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

SÜRPRİZ YAPMAK İSTEMİŞ
Akıntılı nehrin içerisine gömülen otomobil bulunamayınca Denizli İtfaiye Müdürlüğüne bağlı dalgıçlar olay yerine çağrıldı. Yaklaşık 3 saat süren aramada dalgıçlar otomobile ve Birol Baskın’a ulaşamadı. Menderes Nehrinde arama çalışmalarını sürdüren İl  Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ile itfaiyeye bağlı Sualtı Arama Kurtarma ekipleri, 35 ZBA 60 plakalı otomobili buldu. Vinçle Büyük Menderes Nehrinden çıkarılan otomobilde, Birol Baskın'ın olmadığı görüldü.Nilay Baskın’ın babası Veli Kayman, "Kızım ile damadım bana sürpriz yapmak istemiş. Sanırım otomobil hızlı geliyormuş. Çok üzgünüz. Kızım kurtuldu ama damadım hala kayıp" dedi.

menderes-evli-uctu-resim-03.jpg

20 GÜN ÖNCE EVLENMİŞLERDİ
Denizli’de oturan Nilay Baskın ile İzmir’in Ödemiş İlçesine bağlı Ovacık Köyünde oturan çiftçi Birol Baskın’ın iki yıl önce bir internet sitesinde taşınarak arkadaş olduğu ve çiftin ailelerinin rızalarını alarak 3 Haziran’da Denizli’de evlendiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler