4.5 aylık evli Hadise'den boşanma davası

4.5 aylık evli Hadise'den boşanma davası

Hadise sosyal medya hesabından Mehmet Dinçerler ile boşanacaklarını duyurdu. Paylaşımında Dinçerler'e hayatında mutluluklar dileyen şarkıcı, "Anlaşarak sonlandıramadığımız için boşanma davası açtım" dedi.

Hadise Açıkgöz 2021 yazında aşk yaşamaya başladığı iş insanı Mehmet Dinçerler ile geçen nisanda Çırağan Sarayı’nda nikah masasına oturmuştu.

Henüz 4.5 aylık evli olan çiftin arası iki hafta önce bozulmuştu. İkili alyanslarını çıkarmıştı.

Hadise dün avukatı aracılığı ile mahkemeye başvurup boşanma davası açtı.

“ANLAŞARAK SONLANDIRAMADIĞIMIZ İÇİN DAVA AÇTIM”

Instagram hesabından da açıklama yapan şarkıcı, "Anlaşarak sonlandıramadığımız için boşanma davası açtığımı sizlerle paylaşmak isterim. Mehmet’e hayatında mutluluklar diliyorum. Bu süreçte yanımda olan herkese teşekkür ederim" ifadesini kullandı.


Hadise’nin açıklaması.

Mehmet Dinçerler'den boşanma davası açan Hadise'ye misilleme

FOTOĞRAFLARI KALDIRDILAR

Hadise, eşine boşanma davası açtığını duyurdu. İkili, sosyal medya hesaplarından takipleşmeyi bırakırken, fotoğrafları da kaldırdı.

Şarkıcı Twitter hesabından yaptığı açıklamayla, boşanmanın anlaşmalı şekilde ilerlemediğini ve bu nedenle dava açtığını açıkladı.

"SANAT HAYATIMLA İLGİLİ BASKI GÖRÜYORUM"

Bir diğer yandan, Beykoz Adliyesi'nde açılan boşanma davasının detayları ortaya çıktı.

"Sanat hayatımla ilgili baskı görüyorum" diyen Hadise'nin, eşinin ailesi tarafından açık kıyafetler giymesi de istenmiyordu.

Mehmet Dinçerler, evlendikten kısa bir süre Hadise'nin sanat hayatını kısıtlamaya başladı.

Dinçerler'in baskısı, Hadise cephesinde psikolojik baskı boyutuna ulaşırken, ikilinin ayrı yaşadığı evliliği, boşanma noktasına geldi.

Hadise, maddi ve manevi hiçbir talepte bulunmazken, Dinçerler evlilik teklifinde taktığı 3 milyonluk yüzüğü ve düğündeki tüm takıları geri geri istedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler