40 bin tllik cep telefonu piyasada!

40 bin tl'lik cep telefonu piyasada!

Zenginlere hitap eden lüks cep telefonu markası Vertu, ilk akıllı telefonu olan Constellation Quest'i (CQ) piyasaya sürdü.

Zenginlere hitap eden lüks cep telefonu markası Vertu, ilk akıllı telefonu olan Constellation Quest'i (CQ) piyasaya sürdü. Vertu'nun qwerty klavyeli ilk akıllı cihazı özelliği taşıyan CQ, tamamen elle montaj ediliyor. Cihazın fiyatı ise ikinci el otomobil fiyatı seviyesinde. 11 bin liradan başlayıp 40 bin liraya kadar çıkıyor.

Bu telefona sahip olanlar tek tuşla dünyanın her noktasında 9 dilde her türlü desteği alma imkânına sahip oluyor. Telefonun tanıtım toplantısında konuşan Mark Vertu Müşteri Deneyimi ve Geliştirme Müdürü Mark Izatt, müşteri tecrübesini ve görüşlerini önemsediklerini belirterek, "Daha önceki modellerimiz sadece ses hizmeti sunan telefonlardı. Data kullanımı için ikinci bir cihaz alan müşterilerimiz çift telefon taşımaktan şikâyet ediyorlardı. Biz de onların ihtiyacına cevap verecek bir ürün geliştirdik." dedi.

Cihazın imalinde kaliteli malzemeler kullanılması dikkat çekiyor. Telefonun kaplaması cerrahide kullanılan ürünlerin paslanmaz çelik kalitesinde. Bir modeli de 18 karat sarı altından yapılmış. Cihaz teknik özellikleriyle de dikkat çekiyor. Müşteriye 24 saat teknik destek sağlayan Vertu Concierge'e telefonun özel bir tuşu aracılığıyla erişiliyor. Bu tuşa basıldığında dünyanın çeşitli yerlerindeki şehir merkezlerinde hazır bulunan küresel uzmanlar, müşteriye tahsis edilmiş asistan aracılığıyla 9 dilde yaşam tarzı asistanlığı sunuyor. Vertu için özel olarak kendi sahalarında uzman kişilerce hazırlanan Vertu City Brief, dünya çapında 140 şehire ait bilgi, tavsiye ve protokolün yer aldığı uluslararası bir özet ihtiva ediyor. (Kaynak: zaman.com.tr)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler