“5000 Yaren el ele, Bank Asya 1. Lige”

“5000 Yaren el ele, Bank Asya 1. Lige”

Çankırı Belediyespor Kulübü “5000 Yaren el ele, Bank Asya 1. Lige” sloganıyla "taraftar

kart" uygulamasını başlattı.

Kulüpten alınan bilgiye göre; sportif gayretlerle birlikte, kurumsal yapılanmaya, tanıtıma ve Çankırı’nın girişimci ruhuna destek olmak amacıyla; sınırlı olarak 5.000 adet "Taraftar Kart" çalışması gerçekleştirildiği bildirildi. Çankırı Belediyespor Taraftar Kartının devlet protokolünü yönelik 18000 ile başlayan seri numaralı kartlar, makamlar ziyaret edilerek sahiplerine bir Çankırılı nezaketi, misafirperverliği ve yarenliğiyle takdim edilmekte.

Kulüp yönetimi adına Başkan Sevda Karaali Şireci’nin yaptığı açıklamada “Çankırı Belediyespor’u sahiplenme noktasında ve sportif arenada türlü imkansızlıklara karşın Çankırı adına verilen mücadelenin, memleket sevdası mücadelesi olarak algılanacağı ve bununla birlikte 'birlikten güç doğacağı' düşüncesiyle, başta ülkemiz olmak üzere dünyanın her noktasında yaşayan Çankırılı’nın cebinde, yüreğinde yer alacağı düşüncesinden yola çıkılarak gerçekleştirilen Taraftar Kartı projesinin ilgi göreceğini düşünüyoruz” denilmekte.

Taraftar kartlarının 5000 adetle sınırlı olup kart bedelinin 100 TL olduğu ve konuyla ilgili geniş bilgi  www.cankiribelediyespor.org adresinden alınabilir. Kart bedeli karşılığı banka hesabına yatırılınca bağış makbuzu ve Taraftar Kartınızın adresinize teslim edileceği de edinilen bilgiler arasında.

Öte yandan bugüne kadar yapılan ziyaretlerle başta Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahman Yalçınkaya ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Sekreteri Ali Osman Koca olmak üzere çok sayıda üst düzey görevli Çankırı Belediyespor Taraftar Kartı sahibi yapıldı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler