80lerin seksi yıldızı Çeşmede

80'lerin seksi yıldızı Çeşme'de

Ünlü ve seksi yıldız uzun bir süre sonra Çeşme sahillerinde boy gösterdi.

Ünlü sinema oyuncusu Serpil Çakmaklı, fiziği ve güzelliğiyle, tatil yaptığı İzmir'in Çeşme İlçesi'nde genç kızlara taş çıkarttı.
Türk sinemasının ünlü oyuncusu Serpil Çakmaklı, Çeşme'de tatil yapıyor. Yakın dostlarıyla birlikte tatil cenneti Çeşme'ye gelen Serpil Çakmaklı, kendini serin sulara bıraktı.
Bir saat aralıksız yüzen Çakmaklı'ya dostları eşlik etti. Düzgün fiziği ve güzelliği ile genç kızlara taş çıkartan Serpil Çakmaklı'yı denizde gören hayranları hatıra fotoğrafı çekilmek için birbirleriyle yarıştı.
Bu yıl tatil sezonunu geç açtığını belirten ünlü oyuncu Serpil Çakmaklı, siyah bikinisi ile sahilin gözdesi oldu.
Çok kısa bir zaman içerisinde özel bir televizyon kanalında haftanın her günü program yapacağını belirten Çakmaklı, farklı bir konsept uygulayacağını ve başarılı olacağını belirtti.
 
serpilcakmakli-cesme-eskisehir-sozcu-resim-08.jpg
 
1962 Eskişehir doğumlu olan Çakmaklı, Alkan'ın en büyük rakibiydi. Gerçek adı Şener Dönmez olan Çakmaklı, liseyi bitirdikten sonra bir dönem mankenlik yaptı.
"İçimizden Birileri" adlı TV filminde ufak bir rol aldı. 
"Devlet Kuşu" filmiyle oyunculuğa başladı. Sahnelerde solistlik de yapan Çakmaklı 2000 yılında kendi adını taşıyan bir de albüm çıkardı.
Yılanların Öcü, Bir Pazar Günü, Acı Gerçekler, 14 Numara gibi sinema filmleriyle "Alçaktan Uçan Güvercin" adlı TV dizisinde oynadı.
Bir dönem Yalçın Dümer ile yaptığı evlilik ve ardından gelen boşanmayla da gündemdeydi. Çakmaklı şu sıralar kameraların uzağında sakin bir yaşam sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler