ABDli Sierranın ölüm nedeni belli oldu

ABD'li Sierra'nın ölüm nedeni belli oldu

İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, Sierra'nın öldürülmesiyle ilgili açıklamada bulundu...

İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, ABD'li turist Sarai Sierra'nın başına vurulmak suretiyle öldürüldüğünün kesinleştiğini, olayla ilgili incelemelerin sürdüğünü söyledi.

"BAŞINA VURULARAK ÖLDÜRÜLDÜĞÜ KESİN"
Başbakan Erdoğan'ın Prag'a uğurlamak üzere geldiği Atatürk Havalimanında basın mensuplarının ABD'li kadın turist Saria Sierra'nın cesedinin bulunması ile ilgili sorularını yanıtlayan Hüseyin Çapkın, "Çalışmalar sürüyor. Adli tıp raporu henüz çıkmadı. Öldürüldüğü ve başına vurulmak suretiyle öldürüldüğü kesin. Öbür tarafına çalışıyoruz. Kesin bilgilere ulaşmak için biraz daha çalışmamız gerekiyor" dedi.
 
Çapkın, Sierra'nın turist olarak İstanbul'a gezdiğini, kuryelik yaptığı yönünde ise herhangi bir tespitlerinin olmadığını söyledi.
 
POLİS, BÖLGEDE DELİL ARIYOR
Sierra'nın ölümünü aydınlatmaya çalışan ekipler gece gözden kaçabilecek delillere ulaşmak için sabah saat 07:30 sıralarında tekrar çalışmaya başladı. Çok sayıda olay yeri inceleme polisi Sierra'nın cesedinin bulunduğu bölgede delil arıyor. Çalışmaya polis köpekleri de katılıyor. Çevrede güvenlik önlemi alan polis ekipleri şüpheli gördükleri şahısları da karakola götürüp ifadelerini alıyor. Bölgedeki çalışmalar devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler