Sinem Dedetaş evine davet etti, Deniz Göktaş'tan yanıt geldi
90 günlük tutukluluğunun ardından 'ev hapsi'yle tahliye edilen seçilmiş Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş, komedyen Deniz Göktaş'ı evine davet etti. Göktaş, Dedetaş'ın çağrısına sosyal medya hesabından "En güzel çoraplarımla geleceğim" sözleriyle yanıt verdi.
ÜSKÜDAR Belediye Başkanlığı görevinden uzaklaştırılan Sinem Dedetaş, 90 günlük tutukluluğunun ardından 'ev hapsi' şeklindeki adli kontrol tedbiri uygulanarak tahliye edildi.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda evine dönen Dedetaş, gazetecilerin sorularını yanıtladı.
Cumhuriyet Bayramı'nı kutlayarak açıklamasına başlayan ve tahliyesinin kendisi için çifte bayram olduğunu belirten Dedetaş, içeride bulunan çalışma arkadaşlarının da bir an önce özgürlüklerine kavuşmasını istediğini ifade etti.
Bir gazeteci, Dedetaş'a, cezaevinden tahliye edilen komedyen Deniz Göktaş'ın kendisiyle ilgili açıklaması hakkında soru yöneltti.
Ev hapsi nedeniyle dışarı çıkamadığını belirten Dedetaş, soruyu "Şimdi ev hapsindeyim. O yüzden davet ediyorum kendisini. Gelir de sohbetimizi inşallah burada beraberce yaparız." şeklinde yanıtladı.
DENİZ GÖKTAŞ'TAN YANIT GECİKMEDİ
Sinem Dedetaş'ın davetine komedyen Deniz Göktaş'tan yanıt gecikmedi. Göktaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "En güzel çoraplarımla geleceğim" ifadelerini kullandı.
en güzel çoraplarımla geleceğim ❤️ @sdedetas https://t.co/nyRgzvHcxa
— Deniz Göktaş (@idgoktas) October 29, 2026





