Abisini ve yengesini öldürmüştü... Hakkında karar verildi!

Abisini ve yengesini öldürmüştü... Hakkında karar verildi!

Arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada Erol Öztürk'ün tüfekle vurarak öldürdüğü abisi Yusuf Öztürk ile onun eşi Rabia Öztürk, toprağa verildi. Olayla ilgili gözaltına alınan Erol Öztürk tutuklandı.

OSMANİYE'de merkeze bağlı Gebeli Mahallesi 3518 Sokak’ta dün saat 15.30’da arazi anlaşmazlığı nedeniyle Erol Öztürk ile abisi Yusuf Öztürk arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine Erol Öztürk, av tüfeğiyle abisi Yusuf Öztürk, yengesi Rabia Öztürk, gelinleri Birgül Öztürk, torunları Çiğdem ve Soner Öztürk'e ve dünürleri Halil İbrahim T.’ye ateş etti. Olayda abi Yusuf Öztürk ve eşi Rabia Öztürk olay yerinde hayatını kaybederken, yaralanan gelin, torunları ve dünürü hastaneye kaldırıldı.

ZANLI TUTUKLANDI!

Hayatını kaybeden Yusuf Öztürk ve Rabia Öztürk, tamamlanan otopsi işlemlerinin ardından bugün Gebeli Mahallesi’nde bulunan Gebeli Mezarlığı’nda kılınan cenaze namazının ardından defnedildi. Cenazede çiftin yakınları gözyaşı döktü.

Olay sonrası, polis ekiplerince av tüfeği ile birlikte gözaltına alınan kardeş Erol Öztürk, emniyetteki sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler