Açılışta yaşanan tuhaf an!

Açılışta yaşanan tuhaf an!

Çankırı'da dün gerçekleşen bir dizi açılışta objektiflere hayli tuhaf bir kare yansıdı.

Çankırı'da dün ardı ardına gerçekleşen eczane, avukatlık bürosu ve restorant açılış zincirinde objektiflere yansıyan bir kare hayli ilginçti.

İbrahim Çelik'e ait "Ocakbaşı"nın açılışında bulunan Vali Vahdettin Özcan, Emniyet Müdürü Osman Zoroğlu, Defterdar Durmuş Kuşak kurdela kesimi için bekliyorlardı.

TUHAF KARE O ANDA YAŞANDI

Fotoğraf karesine bakıldığında, Vali Özcan elinde makasla kurdelayı kesmek üzere. Emniyet Müdürü Osman Zoroğlu'nun sağ elinin parmakları makas pozisyonunda kurdelada!

Ve Emniyet Müdürü'nün sol eli çok daha enteresan!

Müdür Zoroğlu, sol eliyle Defterdar Durmuş Kuşak'ın sağ elini öylesine kavramış ki, defterdar şaşkınlıktan tebessüm ederken, Emniyet Müdürü'nün gözleri Vali Özcan'ın gözlerine kilitlenmiş!

Defterdar Durmuş Kuşak mevcut durumun fotoğraflandığının farkında ancak elini de kurtaramıyor! Mecburen duruma rıza göstermiş durumda ve deklanşöre çoktan basılmış!

cankiri-tuhaf-acilis-vali-ozcan-sozcu-resim-052.jpg

İKİNCİ TESPİT DE BİZDEN ÖZEL OLSUN!

Aynı fotoğraf karesiyle ilgili olarak bir eleştirimiz olacak! Daha doğrusu sorgulama!

Fotoğraf karesinde de görüldüğü gibi Sanayi İl Müdürü Şaban Küçükgümrah (nam-ı diğer Facebook müdürü) Vali Vahdettin Özcan'ın adeta sırtında! Sanırsınız yakın koruma müdürü! 

Fotoğrafa yakından baktığınızda; Facebook Müdürü Vali Özcan'ın el hareketlerine bakıyor! Makası nasıl tuttuğuna, elinin şekline! Sanki taktik alıyor?!

Vali Özcan göreve geldiği günden bu yana Facebook Müdürü tüm karelerde yakın planda yer alıyor! Kah çiçek veriyor, kah önünden geçiyor kah yamacında duruyor...

Çankırı'da diğer il müdürleri neden böylesi karelerde yer almıyor?

Var mı DSİ İl Müdürü'nü Vali ile birlikte gören? Özel Kalem Müdürü Aydın Demiröz bile bu kadar yakın değil Vali Özcan'a!

Facebook Müdürünün milletvekili Şahin'den torpilli olduğunu sağır sultan biliyor! Ancak bugünlerde Çankırı'da yaşanılanlara bakılırsa, sanayi il müdürünün çevresine verdiği mesaj bu torpilin çok mu çok üzerinde!

Anlayan anladı İbraaaaahiiiiimm :)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler