Adrese teslim İHALE olur mu?

Adrese teslim İHALE olur mu?

Çankırı'da 'adrese teslim ihale'ler nedense tükenmek bilmiyor!

"Gariplikler diyarı" Çankırı'da gün geçmiyor ki 'tuhaf işler' cereyan etmesin.

Geçtiğimiz aylarda Çankırı İl Özel İdaresi tarafından Merkez'e bağlı İnaç köyünde yapılan 'adrese teslim' kum ocağı ihalesi ile ilgili tartışmalar henüz soğumamışken, şimdi de 'adrese teslim' başka bir ihale gündemde.

BİNANIN SATIŞI ENCÜMENDE

Çankırı İl Özel İdaresinin mülkiyetinde olan ve bir süre öncesine kadar İşkur'un hizmet verdiği bina, İl Genel Meclisi'nin Temmuz ayı oturumunda satışı için encümene yetki verildi.

Mevcut binanın satış işlemi için hazırlanan şartname bugün-yarın hazırlanarak ilana çıkacak.

KUZKA'NIN SON TOPLANTISINDA
ALINAN KARAR DÜŞÜNDÜRÜCÜ!

Bugünlerde işaret ettiğimiz süreç çalışırken, KUZKA'nın Eldivan'da yaptığı son toplantıda görüşülen ve karara bağlanan bir gündem maddesi hayli düşündürücü.

Edinilen bilgilere göre Çankırı Valisi Vahdettin Özcan'ın başkanlığında toplanan KUZKA Yönetim Kurulu, Çankırı Merkez'de İl Özel İdaresine ait binanın alınması ve bunun için de 420 bin tl ödeneğin ayrılmasına karar vermişti.

GÖZLER YAPILACAK İHALEYE ÇEVRİLDİ

Çankırı İl Genel Meclisinde sözü edilen yapı ile ilgili olarak alınan karara bakıldığında "Binanın kamu kurumuna satılması" yönünde bir öneri mevcut.

Encümene giden teklif çerçevesinde hazırlanması beklenen satış ilanının "İhaleye sadece kamu kurumları girebilir" şeklinde bir metinle çıkması halinde bir süre İŞKUR binası olarak kullanılan yaklaşık 180 m2'lik binanın belirlenen adrese, yani KUZKA'ya satılması işten değil.

Son söz: Adrese teslim ihale böyle oluyor (muş) !

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler