Ahmet Abi adaylıktan çekiliyor!

Ahmet Abi adaylıktan çekiliyor!

İnci Sözlük yazarlarının destekleyerek Eskişehir'den bağımsız aday gösterdiği Ahmet Yılmaz, adaylıktan çekileceğini açıkladı.

Facebook'a, "Sağolun İnci'ci arkadaşlarım" başlığı ile bir not yazan Ahmet Yılmaz, "Ömer Can, Anıl Melih, Mustafa Metin daha isimlerini bilmedigim büyüklerim küçüklerim hepiniz bir iyi insansınız, hakkınızı helal edin, yatırdınız parayı geri vereceğim arkadaşlara duyurun" dedi.

"BU İŞ ÇOCUK OYUNCAĞI DEĞİL, BENİM İMKANLARIM BİTTİ"

İşte Ahmet Abi'nin veda notu;

"Arkadaşlar ben Ahmet Yılmaz...

Bu işe girdik ama bu iş çocuk oyuncağı değil benim imkanlarım bitti. Benim arkamda dayım yok gücüm de yok. Bu iş anladığım kadar kolay iş değil. Tüm işlerimi kaybedeceğim bu milletvekilliği işi bizi aşıyor. Benim gücüm kalmadı yarın gidip çekiliyorum adaylıktan. Toplanan paralarınızı da öderim arkadaşlar, herkesin gönderdigi para yazılı.

Kimsenin hakkı lazım değil. Biz bu işi başaramayız bunu bilin, hanımın kolunda bir bilezik vardı onu da sattım afiş bastırdım. Kalmadı bir şey dayanacak gibi değil. Halkın içinden biri bu işi yapamaz. Çok para lazımmış bu işe. Hakkınızı helal edin, sizler benim can dediklerim insanlardan daha iyisiniz"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler