"AK Parti çalışanın ve emekçinin destekçisidir"

"AK Parti çalışanın ve emekçinin destekçisidir"

AK Parti Çankırı İl Başkanı Salim Çivitcioğlu, 1 Mayıs İşçi Bayramı ile ilgili yazılı mesaj yayımladı.

Adalet ve Kalkınma Partisi Çankırı İl Başkanı Salim Çivticioğlu, Türkiye ve dünyada çalışanların bayramı olarak kabul edilen 1 Mayıs İşçi Bayramını yayımladığı mesajla kutladı.

İl Başkanı Çivitcioğlu, her yıl olduğu gibi 1 Mayıs tarihinde kutlanan işçi bayramının emek ve dayanışmanın sembolü olduğunu işçi bayramının toplumsal barışa, birlik ve kardeşliğin pekişmesine vesile olması temennisinde bulundu.

Mesajında Türkiye’nin 2023’de dünyanın en büyük ilk on ekonomisi arasına girmeyi hedeflediğini vurgulayan Çivitcioğlu, AK Parti’nin hedeflediği 2023 zengin, müreffeh, güçlü toplum hedefine, işçilerin alın terleriyle ve üretimi artırarak ulaşacaklarını söyledi.

 Emeğin ve alın terinin yanında olduklarını belirten Çivitcioğlu, AK Parti olarak her türlü çalışanın destekçisi olduklarını belirterek çalışma hayatında emek ve alın terinin ne olduğunu çok iyi bildiklerini söyledi.

Çivitcioğlu “Hükümet olduğumuzdan bu yana çalışanların sorunlarını çözme gayretinde olduk ve bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Teşkilatım adına tüm işçi, memur, emekçi, kardeşlerimin 1 Mayıs işçi bayramını kutluyor bu günün huzur, güven ve hayırlar getirmesini diliyor saygılar sunuyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler