Ak Parti Çerkeş İlçe Başkanı değişti

Ak Parti Çerkeş İlçe Başkanı değişti

Ak Parti Çerkeş İlçe Başkanlığına Genel Merkezce yapılan atama ile Hayati Kaya getirildi.

Ak Parti’de kongre takvimi yaklaşırken ilçe başkanları arasında bazı değişikliklerin yapılacağı görüşü ağır basmaktaydı. Bunun ilk göstergesi de Çerkeş İlçe Başkanının değişimi ile yaşandı. Ak Parti Çerkeş İlçe Başkanı Cemalettin Özkaya görevden alınarak, Genel Merkez Teşkilat Başkanı Ekrem Erdem tarafından alınan atama kararı ile yeni ilçe başkanlığına Hayati Kaya getirildi.

Atama yazısını Çankırı İl Başkanı Salim Çivitcioğlu’nun da hazır bulunduğu ortamda yeni Çerkeş ilçe başkanına tevdi eden Teşkilat Başkanı Ekrem Erdem Ak Parti’nin Çerkeş ilçesinde 12 Haziran Genel Seçimlerinde ülke ortalamasının üstünde (%62,30) oy oranına sahip olmasına karşın yerel seçimlerde Belediye Başkanlığı’nı MHP adayının almasının Ak Parti açısından bir olumsuzluk olduğunu ve önümüzdeki yerel seçimlerde bunun telafi edilmesi gerektiğini; Çerkeş’in büyüme trendi yükselen bir ilçe olduğunu ve bu anlamda yerel yönetimlerin önemli olduğunu belirtti.

Atanan yeni ilçe Başkanı Hayati Kaya ise teşkilat seçimlerine kadar; kısmet olursa teşkilat seçimlerinden sonra da Çerkeş ilçe teşkilatını canlı ve hizmete hazır tutarak ilçeye yaraşan hizmeti yapma gayretinde olacaklarını bildirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler