Ak Parti Danışma Meclisi toplandı

Ak Parti Danışma Meclisi toplandı

Cumartesi günü gerçekleşen toplantıda 35'e yakın isim DYP saflarından koparak Ak Parti rozeti taktı.

Çankırı Ak Parti İl Danışma Meclisi toplantısı cumartesi günü Atatürk Kültür Merkezi’nde yapıldı. Toplantıya Ak Parti Çankırı teşkilatlarının tamamının yanı sıra Ak Parti Bolu Milletvekili ve Çankırı Koordinatör Milletvekili Fehmi Kürkçü de katıldı.

ÇİVİTCİOĞLU: AK PARTİ HER GEÇEN GÜN BÜYÜYOR

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunması ile başlayan toplantıda divan başkanlığına Osman Canbaz seçildi. Toplantının başında bir açılış konuşması yapan Ak Parti Çankırı İl Başkanı Salim Çivitcioğlu, Ak Parti’nin her geçen gün artarak büyüdüğünü ve halktan aldıkları desteklerin sürekli çoğaldığını söyledi. Teşkilat içerisinde ileriki günlerde kongreler olacağını belirten Çivitcioğlu, “Teşkilatımız içindeki uyumu bozmamamız gerekiyor, bu yüzden kongrelerimizi şölen havasında yapalım” dedi. Konuşmasının sonunda terör olaylarına değinen Çivitcioğlu, terör konusunda Çankırı’nın tek vücut olduğunu belirtirken, muhalefete teşekkür etti.

İRFAN DİNÇ: 18 AYDA 18 PROJEYİ AÇIKLAYACAĞIM

Daha sonra kürsüye davet edilen Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Çankırı’nın AKP iktidarında büyük yol kat ettiğini ve yeni bir imaj kazandığını belirtti. Başkan Dinç ayrıca Ocak ayında yapacağı bir toplantı ile 18 ayda yapacağı 18 projeyi halka açıklayacağını söyledi.

HÜSEYİN FİLİZ: KÖYDEKİ ÇOBANI DAHİ DÜŞÜNÜYORUM

Baştan Dinç’ten sonra kürsüye davet edilen AKP Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz’in hedefinde Çavundur Belediye Başkanı Bayram Yukarıdere vardı. Filiz, Çavundur Organize Sanayi Bölgesiyle ilgili  Çavundur Belediye Başkanı Bayram Yukarıdere’nin yaptığı “Milletvekilimize yakışmadı” açıklamasına tepki gösterdi. Yapacağı işlerde köydeki çobanı bile düşündüğünü ifade eden Filiz, “MHP’li belediye başkanı çıktı, vekilimize yakışmadı dedi. Ben bir anket yapsam, Çavundur mu, Çankırı mı diye sorsam, eminim %90 Çankırı çıkar. Biz Çavundur’u unutacak falan değiliz, ama başkan vekile yakışmadı dedi. Evet yakışmadı, bize yakışan Çavundur’u da, Kurşunlu’yu da MHP’nin elinden almaktır. Bize bu yakışır. Özellikle rica ediyorum, bunun için elimizden gelen ne ise, ne lazımsa destek olamaya hazırım” dedi.

İDRİS ŞAHİN: GÖÇÜ TERSİNE ÇEVİRDİK

Ardından kürsüye çıkan AKP Çankırı Milletvekili İdris Şahin, ilçelerde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verirken, Çankırı’nın nüfusunun azalmadığının altını çizdi. Kurşunlu’ya kurulan Yıldızlar Holding’teki çalışmaları anlatan Şahin, “Yapmış olduğumuz hizmetlerde iş istihdamı sağladık. Tersine göçü başlattık. Bunları görmezden gelip, Çankırı 90 bin nüfus kaybetti diyenlere yazıklar olsun” dedi. Geçmiş dönemlerdeki sayımların yeterince ciddi yapılmadığını da söyleyen Şahin, Karadeniz otobüslerindeki yolcuların bile nüfus sayımına girdiğini iddia etti.

Daha sonra konuşan Ak Parti Bolu Milletvekili ve Çankırı Koordinatör Milletvekili Fehmi Kürkçü, Ak Parti’nin geçmiş yıllarını anlattı. Çankırı Milletvekili gibi çalışacağını kaydeden Kürkçü, katılımcılara teşekkür ederek sözlerini noktaladı.

Toplantının basına açık bölümünde son olarak DYP Çankırı teşkilatından yaklaşık 35 kişiye Ak Parti rozeti takıldı.

Kaynak: karatekin gazetesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler