AK Parti, Eldivan'da teşkilatın kapısına kilit vurdu!

AK Parti, Eldivan'da teşkilatın kapısına kilit vurdu!

Herşey Eldivan Belediye Başkanı Mustafa Lafcı'nın makam odasında yapılan bir toplantının video görüntülerinin medyada yer almasıyla başladı... Ve gelinen nokta; Bugün AKP Eldivan İlçe Teşkilatı'nın kapısına kilit vuruldu...

AK Parti Eldivan İlçe yönetiminin istifası ile ilçe başkanlığı düşen Mehmet Arı'dan sonra, teşkilat binasının kapısına 'kilit' vuruldu.

Yaşanan gelişmeleri Facebook sayfasından paylaşan, devrik başkan Mehmet Arı şunları dile getirdi:

"Türkiye Cumhuriyeti'nin son yirmi yılına, ilçemizin de son üç yılına yaptığı hizmetlerle damga vurmuş iktidar partisinin kapısına kilit vurmak..?

Bence 'olay yeridir girilmez' şeridi çekilmeli, 'dikkat operasyon var' levhası da dikilmeli!

Milletin partisinin kapısına 'kilit vuran' kişilerle, bize attığı iftiraları günlerce kahvehane köşelerinde, sosyal mecralarda papağan gibi tekrarlamak suretiyle 'algı oluşturan' kişilerin;

AK Partili olmadığı halde teşkilatın çeşitli kademelerinde görevi olup partiye henüz 'zerre kadar faydası olmayan' kişilerle, tüm kamuoyunun gözü önünde gecesini gündüzüne katarak çalışan ekibimizin tasfiye süreci için, 'çeşitli kademelerde maaşlı çalışan maşaların' aynı kişiler olduğunu üzülerek ifade etmek durumundayım.

'Onlar istikbal kaygısında, biz insan saygısındayız.'

Saygımızdan ve sevgimizden ödün vermeden, 'kibrin şımarttığı, kinin şaşırttığı' insanlardan olmadan mücadelemizi sürdürecek, önümüzdeki zaman diliminde işin içerisine dahil olan aktörler netleştikçe sürecin detayları gün yüzüne çıkacak, bizde delil ve şahitleri ile birlikte, kamuoyunun takdirine bırakılmak üzere bir açıklama yaparak bu meseleyi gündemimizden çıkartacağız.

Dün olduğu gibi bugün de, yarında memleketimizin hizmetkârı olmaya devam edeceğiz.

Bize yönelik yapılmaya devam eden operasyon sürecinde gerek yüz yüze, gerek telefonla arayan tüm dostlarımıza, yüzlerce mesaj göndererek destek olan ve lâl olup kenardan sessizce izlemek suretiyle geleceğimizi aydınlatan herkese teşekkür ederim.

Saygılarımla.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
13 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler