Ak Parti teşkilatı yüzde 77.2nin ödülünü aldı

Ak Parti teşkilatı yüzde 77.2'nin ödülünü aldı

12 Eylül Pazar günü ülke genelinde yapılan

referandum oylamasında yüzde 77.2 oranındaki "evet" oyu, Çankırı Ak Parti teşkilatına ülke genelinde birincilik ödülü getirdi.

 

Çankırı İl Teşkilatı, Ak Parti Seçim İşleri Genel Başkanlığı tarafından düzenlenen Seçim İşleri Başkanları toplantısı tüm illerin katılımları ile Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ankara milletvekili Haluk İpek başkanlığında düzenlenen toplantıda ödülünü aldı.

Konuyla ilgili olarak Ak Parti İl Başkanı Av. İdris Şahin, Sözcü18.com haber merkezine yaptığı açıklamada; "Çankırının birlik ve beraberliğine verilmiş bir ödül olarak değerlendiriyoruz. Teşkilatın her kademesinde görev yapan sade üyesinden milletvekillerine kadar herkesin bu başarıda ciddi manada katkısı olduğunu düşünüyorum. Bu katkılar sonucunda Çankırı'ya katlanarak gelen ve gelecek olan hizmetlerin, geçmiş ikitidarlar dönemindeki unutulmuşluk ve mağduriyetlerin fırsata dönüştüğünü de görüyor olmanın mutluluğunu paylaştığımızı düşünüyorum." dedi.

Türkiye genelinde yüzde 77.2 "evet" oyu ile birinci olan Çankırı Ak Parti İl Teşkilatına "birincilik" plaketi ödülünü Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim işleri Başkanı Haluk İpek, İl Seçim işleri Başkanı Ömer Ünal'a verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler