Ak Partili kadınlar yoğun seçim çalışmasında

Ak Partili kadınlar yoğun seçim çalışmasında

Ak Parti Çankırı İl teşkilatına mensup kadın partililer, şehir içerisinde ziyaret edilmedik ev bırakmadılar.

 

Ak Parti Çankırı Kadın Kolları üyeleri seçimlere 10 gün kala Çankırı’nın bütün mahallelerinde 25 kişilik ekiple broşür dağıttı, çalmadık kapı bırakmadı.

Otuz beş gün boyunca 25 kişinin yer aldığı ve ikişerli gruplar halinde yaklaşık 12 bin konutun kapısını tıklatan Ak Parti Kadın Kolları, “Çalmadık kapı, sıkılmadık el kalmasın” sloganıyla Çankırı Milletvekili adayları Av. İdris Şahin ve işadamı Hüseyin Filiz’in tanıtım broşürünü hane sakinlerine ulaştırdı.

Başbakan Erdoğan’ın selamını da ev kadınlarına ileten Ak Partili kadınlar, kendileri ve partilerine gösterilen ilgiden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Ak Parti Çankırı Kadınlar Kolları Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Fatma Öztürk, Kadın Kollarının seçim startının verildiği günden itibaren aralıksız çalıştığını belirterek bastırılan 15 bin adet aday tanıtım broşürünü kadınlara kendi elleriyle dağıtıklarını ifade etti.

Öztürk,”Ak Parti döneminde Türkiye’de yaşanan değişimin tek bir hane halkı dahi kalmadan duyulmasını istedik. Özellikle ev kadınlarının toplumun önemli bir kesimini oluşturduğu bilinciyle hareket ederek 8.5 yıllık Ak Parti iktidarında ülkemizin daha müreffeh bir hayat standardına ulaştığını çocuklarımızın geleceği için bu istikrarın sürmesi gerektiğini kadınlarımıza birebir anlattık” dedi.

Hedeflerinin Çankırı’da oy oranını artırmak olduğunu ifade eden Öztürk, ”Partimizin bugün ortaya koyduğu projeler dün hayal dahi edilemiyordu. Gittiğimiz evlerde kadınlarımızın bu gerçekleri görmesi ve bizleri sevgiyle karşılamaları bütün yorgunluğumuzu alıp götürdü” diye konuştu.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler