AK Partili vekiller tuvalette kapıştı!

AK Partili vekiller tuvalette kapıştı!

Şamil Tayyar ile Kutalmış Türkeş ...

Meclis’te AK Partili vekiller birbirine girdi.Tuvalette AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar ile İstanbul Milletvekili Kutalmış Türkeş’in bağırarak birbirlerinin üzerine yürüdüğü öğrenildi.
 
BABASINA LAF ATMIŞTI
Şamil Tayyar, bir konuşmasında MHP'nin merhum Genel Başkanı Alpaslan Türkeş'i eleştirdi. Tuvalette Tayyar'ı gören Kutalmış, Türkeş'in babasına yönelik sözleri nedeniyle kendisine tepki gösterdiği öğrenildi. Şamil Tayyar’ın bir gün önce katıldığı televizyon programında MHP’nin merhum lideri Alparslan Türkeş’le ilgili yorumlarından kaynaklandığı öğrenildi. 27 Mayıs askeri müdahalesinden söz ederken bu müdahalenin gerekçelerinden birinin de Türkçe ezanın kaldırılması olduğunu savunan Tayyar, MHP’yi eleştirirken, o dönem Türkeş’in Milli Birlik Komitesi üyesi ve Başbakanlık Müsteşarı olmasına dikkat çekti.
 
MHP’DEN TEPKİ
Genel Kurul’dayken olayı öğrenen MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan da attığı twitte “Türkeş’e yaptığı hakaretler üzerine Kutalmış Türkeş’ten dayak yediği söylenen Şamil Tayyar, cami duvarına işediğinin farkına varmalı” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler