AKP binasında seks skandalı!

AKP binasında seks skandalı!

Kocaeli'de AKP İlçe Başkanlığı binası masasında çekilen çıplak kadın fotoğrafı tüm ilçeyi karıştırdı.

Kocaeli’de yayınlanan yerel Bizim Kocaeli Gazetesi’nde, ‘AKP binasında seks skandalı’ başlığı ile yayınlanan haber ortalığı karıştırdı. 

AKP Gebze İlçe binasında gençlik kolları yöneticisi bir gencin parti binasında kimsenin olmadığı geç saatlerde yanında getirdiği bir kadınla fuhuş yaptığı, bu anları da fotoğraf ve videoyla belgelediği iddia ediliyor

Gebze AKP bu günlerde bir seks skandalı ile çalkalanıyor. AKP’nin adeta oy deposu ve kalesi olan Gebze’de akıllara durgunluk veren bir olay meydana gelmiş. Partide gençlik kollarında yönetici olarak görev yapan bir gencin yaptığı iddia edilen bu olay AKP’lileri zora sokacak gibi gözüküyor. İddiaya göre yaklaşık bir ay önce parti binasında bir seks skandalı yaşandı.
 
PARTİYE KADIN GETİRDİ
Evet, yanlış okumadınız, ilçe binasında gençlik kolları üyesi bir gencin fuhuş yaptığı iddia ediliyor. İddiaya göre; partinin ilçe binasının anahtarını bir şekilde ele geçiren genç, kimsenin olmadığı bir gün kız arkadaşını partiye getirdi. Toplantı odasına geçen partili genç ve kız arkadaşı burada seks yaptı. Yakalanma korkusu dahi taşımayan partili genç, sadece bunu yapmakla kalmadı.

İŞTE O FOTOĞRAF

akp-gebze-seks-skandali-resim-08.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler