AKP Genel Merkezi'ne 3 isim davet edildi!

AKP Genel Merkezi'ne 3 isim davet edildi!

AKP Çankırı İl Başkanlığı koltuğuna atanacak isim tespitinde çalışmalarını sürdüren Genel Merkez son dakikada 3 ismi Ankara'ya davet etti...

Son dakika bilgisine göre; AK Parti Genel Merkezi'nin Çankırı İl Başkanlığı koltuğuna isim arama çalışmaları son hız devam ederken bugün Ankara'ya 3 isim davet edildi.

AK Parti Genel Merkezi'ne davet edilen isimler arasında Av. Abdülkadir Çelik ile, iş insanı Erdal Yıldız bulunmakta. 3'üncü isim ise Yapraklı-Bademçay köy nüfusuna kayıtlı Ankara'da müteahhitlik yapan Uğur Sucu...

İLGİLİ HABER
İktidarın tek hakimi AKP, Çankırı'ya İl Başkanı atayamıyor! - TIKLA

Çankırı'dan davet edilen Çelik ve Yıldız'ın halen Ankara yolunda oldukları öğrenildi.

ADAYLAR ÖNCE GENEL MERKEZ, SONRASINDA BEŞTEPE
Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre Ankara'ya davet edilen üç isim saat 11.00'de Genel Merkez'de olacaklar. İl Başkan adaylarının öğleden sonra da Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'la Beştepe'de görüşmeye alınacaklar.

İSİMLERDEN BİRİ AKBAŞOĞLU, DİĞERİ DE ÇİVİTCİOĞLU DERKEN,
ÜÇÜNCÜ İSİM HERHALDE GENEL MERKEZ'İN ADAYI!
AK Parti Genel Merkezi'ne davet edilen isimleri masaya yatırdığımızda; Av. Abdülkadir Çelik'in milletvekili Mehmet Emin Akbaşoğlu referenaslı, iş insanı Erdal Yıldız'ın da yine bölge milletvekili Salim Çivitcioğlu referanslı olduğu görülmekte.

Üçüncü isim Uğur Sucu ile ilgili ilk değerlendirmemiz ise 'Genel Merkez' referansı olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın karşısına çıkarılacağı yönünde.

GENEL MERKEZ ESKİ MİLLETVEKİLLERİNİ DE DİNLEMİŞ
Öte yandan AK Parti Genel Merkezi; Çankırı'ya il başkanı arayışı çerçevesinde sürdürdüğü çalışmalar içerisinde Çankırı eski milletvekilleri ile karşılıklı görüşme gerçekleştirmiş. Bu kapsamda başta Nurettin Akman, Tevfik Akbak, Hikmet Özdemir, Hüseyin Filiz ve İsmail Ericekli'ye davet gitmiş. İddialara göre Ericekli davete yanıt vermezken Hikmet Özdemir ile telefon görüşmesi gerçekleştirilmiş. Yine bir başka iddiaya göre davet edilenler arasında halen Oslo'da yaşayan Suat Kınıklıoğlu dahi Genel Merkez'e davet edilmiş.

Ayrıntılar geliyor...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler