AKP Milletvekili Salim Çivitcioğlu, 'FETÖ şüphelisi' ve 'FETÖ itirafçısı' çıktı

AKP Milletvekili Salim Çivitcioğlu, 'FETÖ şüphelisi' ve 'FETÖ itirafçısı' çıktı

AKP Çankırı milletvekil Salim Çivitcioğlu’nun Çankırı Emniyeti tarafından 4 Eylül 2016 tarihinde “şüpheli” olarak ifadesi alındı.

Odatv.com'da yeralan habere göre; Polislerin “etkin pişmanlıktan” yararlanmak isteyip istemediğini sorduğu AKP’li vekil Salim Çivitcioğlu, “Ben örgüt üyesi değilim. Bu kapsamda olduğumu düşünmüyorum. Bu konuda bildiklerimin hepsini samimim olarak anlatmak istiyorum. Bu hususlar etkin pişmanlık olarak kabul edilecekse buna rızam vardır” diye yanıt verdi.

Dershanelerin kapatılması sürecinde Muzaffer Vural, Levent Tuna ve Mükremin İçer’in AKP İl Başkanlığı’na geldiğini ifade eden AKP’li vekil Çivitcioğlu, “Ne il başkanlığım döneminde ne de sonrasında bu yapı ile hiçbir bağım olmamıştır” dedi.

İLGİLİ HABER
Sevda Karaali'den Salim Çivitcioğlu'na yapılan siyasi hamlenin yorumu

AKP’li vekil Çivitcioğlu, “Siz Kasım Akçakaya’yı telefonla arayarak arsa konusuyla ilgili 'İdris Şahin Bey de yanımda bu arsadan çekileceksin, cemaat bu arsaya yurt yapacak biz bunlarla baş edemeyiz’ dediniz mi?” sorusuna “Kasım Akçakaya ile böyle bir konuşma yapmadım” deyip konunun kendisini ilgilendirmediği şeklinde yanıt verdi.

İşte o belgeler:

oda-tv-belge-salim-sozcu18-resim-04.jpg

salim-ifade-resim-04.jpg

salim-ifade-resim-0444888.jpg

salim-belge-00099.jpg

SÖZCÜ18 EDİTORYAL MASA'NIN HABERLE İLGİLİ DEĞERLENDİRMESİ

Sevgili Okurlar; Ulusal medyada www.odatv.com sayfalarında yer alan yukarıdaki haberin içeriği ile ilgili olarak Çankırı Cumhuriyet Başsavcılığı 'takipsizlik' kararı vermiş ve Salim Çivitcioğlu 24 Haziran seçimlerine milletvekili adayı olarak girmiştir.

Odatv'de yer alan iddialarla ilgili olarak yayımlanan 3 sayfalık ifade tutanağının aslı 7 sayfa olmasına karşın, yayımlanan haberde bunların 3'üne yer verilmiştir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler