Sevda Karaali'den Salim Çivitcioğlu'na yapılan siyasi hamlenin yorumu!

Sevda Karaali'den Salim Çivitcioğlu'na yapılan siyasi hamlenin yorumu!

Sözcü18 yazı ailesinin önemli kalemlerinden Sevda Karaali, Çankırı milletvekili Salim Çivitcioğlu hakkında gündeme düşen iddiaların zamanlamasıyla ilgili olarak görüşlerini Twitter'dan paylaştı.

Sözcü18 yazı ailesinin önemli kalemlerinden Sevda Karaali, gündeme bomba gibi düşen Çankırı Milletvekili Salim Çivitcioğlu ile ilgili "AKP Milletvekili Salim Çivitcioğlu 'FETÖ şüphelisi' ve 'FETÖ itirafçısı' çıktı" başlıklı haberle ilgili düşüncelerini Twitter'dan paylaştı.

Karaali ilk tweetinde; "3 yıl öncesi bir haberin tam da Vekilin birinin çay-simit videosu patlamışken, il başkanlığı çekişmesinde iki Vekil farklı iki aday telaffuz ederken servis edilmesi çok manidar. AKP Milletvekili Salim Çivitcioğlu, 'FETÖ şüphelisi' ve 'FETÖ itirafçısı' çıktı" dedi.

Karaali 2'nci tweetinde; "Konuşmak, adayları değerlendirip ortak akıl üretmek, Çankırı için en güzelini seçmek üzere uğraşmak yerine, eski dosyaları karıştırmak, hem konuya hem Avukata dikkat çekmek istercesine yapılan dosya savaşlarından biz bıktık. Siz bıkmadınız mı?" şeklinde devam etti.

Karaali 3'üncü tweetinde; "Bu neyin rövanşı. Çay-simite karşı Fetö itirafçısı olmanın mı? Baylockçu Şeker'e karşı - M.Feyzioğlu ekibinin vazgeçilmez Baro Başkanı'nın aday olarak dillendirilmesi mi? Ne bitmedik hesabınız varmış bu gariban memleket üzerine. Allah aşkına bir düşün yakamızdan. Rahat bırakın." dedi.

Karaali son tweetinde; "Çankırılı kimi İL BAŞKANI olarak istiyor bilemeye bilir. Ama kimleri İSTEMEDİĞİNİ çok net biliyor. Sizi ve sizlerin referans olduğu kimseyi istemiyorlar. Sn. @RTErdogan Allah aşkına bu yaraya neşter vurun. Yoksa bu ispiyoncu, NİFAK tayfasının kavgası yine canavar doğuracak." dedi.

İşte o tweetler:

sevda-salim-teweet-resim-04.jpg

sevda-karaali-salim-civitcioglu-tweet-resim-04444.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler