AKP'li Başkan'dan iş insanlarına tehdit: Şehrin bir hesabı olacak

AKP'li Başkan'dan iş insanlarına tehdit: Şehrin bir hesabı olacak

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı ve adayı Yücel Yılmaz, iş insanları ve esnafla bir araya geldiği iftar programında tehdit içerikli konuşma yaptı.

AK Partili Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Balıkesir Sebze Meyveciler Odası, Balıkesir Tuhafiyeciler Odası üyeleri ve aileleriyle Balkonuk Düğün Salonu’ndaki iftar programında bir araya geldi. Balıkesir’deki iş insanları ve esnafı hedef alarak tehdit içerikli konuşması dikkati çeken Yılmaz, şunları söyledi:

"Balıkesir’de Balıkesirlilerle anlaşmış bir şekilde Balıkesir’i yönetmeye devam edeceğiz ama hani ‘kurt bu kışı atlatır da yediği ayazı unutmaz’ diyorlar ya. İş adamlarına sesleniyorum, duyuyorum ki, ‘Yücel Yılmaz bu işi çok iyi öğrendi, şehri çok iyi yönetiyor, işçilere çok yüksek maaş yaptı, şehirde de herkes tarafından seviliyor. Önünü kesmezsek şöyle olur, böyle olur.’ Ben bunları duyuyorum ama cuma gününe kadar tavırlarını değiştirmezlerse sandık pazar günü önümüze gelecek. Ondan sonra da hani 'kurt kışı atlatır yediği ayazı unutmaz' derler ya. Bize destek sözü vermeyen, bizimle beraber bu kadar ilişkimize rağmen arkamızdan iş çevirenlerle de şehrin bir hesabı olacaktır. Bu şehre zarar vermek isteyen herkesin karşısında önce AK Parti ardından Yücel Yılmaz olacaktır."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler