AKP'li milletvekili Nevzat Ceylan'ın ağaç katliamına isyanı!

AKP'li milletvekili Nevzat Ceylan'ın ağaç katliamına isyanı!

AKP Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan, Nallıhan Sarıçalı Dağı'nda yaşları 500 ile 1200 olan 50'ye yakın anıt ağaç Orman İşletmesi tarafından kesildiğini belirterek "Ormanları sadece odun olarak görerek bu katliamı yapanlardan hesap sorulacaktır" dedi.

AKP Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, Ankara'da bulunan Nallıhan Sarıçalı Dağı'nda 50 kadar anıt ağacın kesildiğini belirtti.

Milletvekili Nevzat Ceylan, Twitter ve Facebook hesaplarında fotoğraflar paylayarak Nallıhan Sarıçalı Dağı'ndaki ağaç katliamını duyurdu. Ceylan, çapları 70 ile 140 santimetre arasında yaşları ise 500 ile 1200 olan 50'ye yakın anıt ağacın kesildiğini belirtti. Ceylan şunları yazdı:

"Anıt Ağaç Müzesi olarak bilinen ve ülkemizde bir daha örneği olmayan Nallıhan Sarıçalı Dağı nda çapları 70 ile 140 cm arasında, yaşları 500 ile 1200 olan 50 ye yakın anıt ağaç Orman İşletmesi tarafından kesilmiştir. Ormanları sadece odun olarak görerek bu katliamı yapan ve katliamı meslek taasubu içinde örtbas etmeye çalışan zihniyeti Allah a havale ediyorum ve suç duyurusunda bulunuyorum. Elbette bu katliamı yapanlardan hesap sorulacaktır."

nevzat-ceylan-agac-katliami-resim-07.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler