AKP'lilere Çankırı'da 'pandemi yasağı' işlemiyor!

AKP'lilere Çankırı'da 'pandemi yasağı' işlemiyor!

Çankırı'da sokaktaki vatandaşa uygulanan 'pandemi yasakları' (!) ne yazık ki AKP'lilere uygulanmıyor. AKP'liler pandemi yasaklarında toplu cenaze namazları kılabiliyor, siyasi çalışma yapabiliyor daha da kötüsü vatandaşı yasak ihlaline sürükleyebiliyor...

Ülkenin dört bir yanında olduğu gibi Çankırı'da da sokaktaki sade vatandaşa uygulanan 'pandemi yasakları' ne yazık ki AKP'lilere uygulanmıyor! İşin kötüsü, sözünü ettiğimiz 'pandemi yasakları' ihlallerinin en somut delilleri de bizatihi Çankırı'nın AKP milletvekili S.Ç'nin nam-ı diğer 'müptezel'in sosyal medya paylaşımlarında mevcut!

'MÜPTEZEL' MİLLETVEKİLİNİN BİZATİHİ KENDİ PAYLAŞIMLARI
9 OCAK 2021 CUMARTESİ "PANDEMİ YASAKLARI" İHLALLERİ

VARAN 1
yonca-cinayet-cenaze-toreni-resim-kapak-01.jpg

Yer: Çerkeş/Yoncalı köyü cenaze namazı...

Çankırı'da 'pandemi yasakları' açıklandığından bu yana gerçekleştirilen en yoğun katılımlı cenaze namazı. Programda başta 'müptezel' milletvekili S.Ç olmak üzere, Çerkeş Kaymakamı, Çerkeş Belediye Başkanı, Çankırı İl Genel Meclisi Başkanı, AKP'li il genel meclis üyeleri ve böylesi bir protokol grubunun katıldığı cenaze törenine iştirak eden sokaktaki sıradan vatandaşlar...

VARAN 2
muptezel-cerkes-ziyaret-pandemi-ihlali-resim-012.jpg

'Müptezel' milletvekilinin aynı gün gerçekleştirdiği ziyaretlerden ikincisi! Bizatihi kendi sözleriyle:
"26 Ekim 2020'de temelini atmış olduğumuz #Çerkeş Kültür Merkezi'mizin inşaatı aralıksız ve hızla sürüyor. Bu yıl tamamlanması planlanan kültür merkezimiz şimdiden hayırlı olsun."

VARAN 3

muptezel-bayramoren-ziyaret-resim-012.jpg

Bizatihi 'müptezel' milletvekilinin sözleriyle; "Çankırı'mızın her köşesi buram buram tarih kokuyor... Güvem Köprümüzün de restore çalışması tamamlandı, sizleri bekliyor. Tarihi Güvem Ahşap Köprüsü..."

Ve fotoğrafa dikkatlice bakıldığında pandemi yasakları kapsamında 'sosyal mesafe' kurallarına harfiyen uyulmuş olduğunu da görüyoruz! (Öyle değil mi sayın Valim?)

VARAN 4

muptezel-cankiri-pandemi-ihlalleri-resim-012.jpg

'Müptezel' milletvekili tarihi Akbaş Köprüsü'nde pandemi yasaklarını ihlal etmeye tam gaz devam ediyor...

VARAN 5

cerkes-akbas-koyu-cankiri-muptezel-pandemi-yasaklari-resim-012.jpg

Ve Çankırı'nın 'müptezel' milletvekili S.Ç. 9 Ocak 2021 Cumartesi'yi gecenin bir yarısı Akbaş köyünde vatandaşlarla birlikte toplu fotoğraf çektirerek tamamlıyor! Oysa aynı saatlerde sokakta olan vatandaşa polis 'pandemi yasaklarını ihlal ettiniz!' diyerek belirlenen cezayı kesmekle meşgul! (Ne dersiniz Sayın Valim?)

VE AKABİNDE DEVLET BANKASINDAN ALINAN
"10 MİLYON LİRALIK KREDİ"NİN TADINI ÇIKARTMA ZAMANI

whatsapp-image-2021-01-14-at-10-02-59.jpeg

Sokaktaki vatandaş mı? O çöplerde ekmek arayışına tam gaz devam ediyor...

copte-ekmek-resim-012.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler