Ali Ağaoğlu serbest

Ali Ağaoğlu serbest

İşadamı için serbest bırakılma kararının verildiği ...

Ağaoğlu CEO'su Hasan Rahbalı 17 Aralık Operasyonu kapsamında 3 gündür gözaltında olan Ali Ağaoğlu'nun serbest bırakılmasına karar verildiğini ve bunun için işlemlerin başlatıldığını iddia etti.
 
Ali Ağaoğlu'nun kardeşi Hüseyin Ağaoğlu bugün saat 11:00 sıralarında adliyeye geldi. Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı C kapısı önünde bir süre bekleyen Ağaoğlu, basın mensuplarının sorularını yanıtlamadan adliyeye giriş yaptı. Saat 11:40 sıralarında ise Ağaoğlu Grubu'nun CEO'su Hasan Rahbalı, 17 Aralık Operasyonu kapsamında gözaltına alınan işadamı için serbest bırakılma kararının verildiğini, işlemlerin başlatıldığını öne sürdü.
 
ADLİYE ÖNÜNDE AĞAOĞLU ARBEDESİ
Ali Ağaoğlu sabah savcılığa sevk edilirken yaklaşık 100 kişilik yakını da Ağaoğlu’nu görebilmek için Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na gitti. Saat 11.30 sıralarında Ağaoğlu’nun savcılık sorgusundan sonra serbest kaldığı iddiası ortaya atılınca dışardaki yakınları kapıya akın etti. Bu sırada yaşanan arbede sırasında güvenlik görevlileri yetersiz kalınca çevik kuvvet çağırıldı. Adliyenin girişine gelen çevik kuvvet ekipleri kapıda Ali Ağaoğlu’nu bekleyen ve bu sırada taşkınlık yapan yakınlarını kalkanlarla itekleyerek kapıdan uzaklaştırdı. Karşı kaldırıma kadar gönderilen Ağaoğlu’nun yakınları burada beklemeye başladı. 

VE ALİ AĞAOĞLU SERBEST
Saatler 19.00'u gösterirken işadamı Ali Ağaoğlu'nun alınan ifadeleri sonrası 'adli kontrol' şartı ile serbest bırakıldığı öğrenildi. Ağaoğlu her hafta karakola giderek imza atacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler