Alpay Ünal'dan AK Partili başkan adaylarına 'destek' turu

Alpay Ünal'dan AK Partili başkan adaylarına 'destek' turu

31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimler öncesi giderek yoğunlaşan seçim yarışında adaylara destek yarışı da başladı. İş insanı Alpay Ünal, AK Parti'nin ilçe belediye başkan adaylarına 'destek turu'na çıktı ve ilk durak Şabanözü oldu.

ÇANKIRI'nın bilinen ve tanınan iş insanlarından Alpay Ünal, beraberinde AK Parti Genel Merkez İdari Direktörü Kadri Ursavaş ve Çankırı Olimpik Spor Klübü Başkanı Önder Engin ile birlikte Çankırı şehir merkezinden başlayarak Eldivan, Kızılırmak ve Şabanözü ilçelerinde bir dizi ziyaretlerde bulundular.

Ünal ve Ursavaş ilk olarak İl Özel İdare Genel Sekreteri Yüksel Çelik'i adaylık sonrası tekrar göreve başlaması nedeniyle makamında ziyaret ettiler. Ziyarette Çankırı'nın başta Merkez olmak üzere ilçe köylerinde tespit edilen eksikliklerin giderilmesi yönünde karşılıklı görüş alışverişinde bulunulduğu öğrenildi.

yuksel-celik-kadir-ursavas-alpay-unal-resim-02.jpg

tuncay-koc-kadir-ursavas-alpay-unal-resim-02.jpg

Ünal ve beraberindekiler sonrasında Koç Otel ve Koç Marketler sahibi Tuncay Koç‘u ziyaret ettiler ..

ELDİVAN'DA BAŞKAN LAFCI'YA DESTEK VAADİ

Merkez'de yapılan ziyaretlerin ardından Eldivan'a geçen Alpay Ünal burada AK Parti Eldivan Teşkilatı'nı ve Belediye Başkanı Mustafa Lafcı'ya seçim için destek ziyaretinde bulundu. Partililerle biraraya gelen Ünal'a özellikle lisede eğitimlerini sürdüren gençlerin büyük sevgi gösterisinde bulunduğu görüldü.

alpay-unal-eldivan-mustafa-lafci-resim-02.jpg

Eldivan’a yapılan ziyaret Belediye Başkanı Mustafa Lafcı'ya seçim süreci içerisinde destek sözü verilerek tamamlandı.

eldivan-alpay-unal-resim-02.jpg

KIZILIRMAK'DA BAŞKAN ADAYI BULUT'A DESTEK

İş insanı Alpay Ünal ve Kadir Ursavaş'ın Eldivan'dan sonraki ziyaret durağı Kızılırmak Belediyesi oldu. 3 dönem kuralı gereği belediye başkan adayı olarak gösterilmeyen Belediye Başkanı Bayar Soysal ile AK Parti'nin belediye başkan adayı Mehmet Bulut ile görüşerek esnaf ziyaretinde bulunuldu. Burada da partililerle biraraya gelen iş insanı Ünal, seçim süreci içerisinde ilçeye düzenli ziyaretlerinin süreceği bilgisini verdi.

bayar-soysal-alpay-unal-kizilirmak-resim-02.jpg

VE SON DURAK ŞABANÖZÜ OLDU

Ve günün son durağı gecenin ilerleyen saatleri olmasına karşın Şabanözü oldu... AK Parti Şabanözü Teşkilatında partililerle biraraya gelen Alpay Ünal ve Kadir Ursavaş, bir kez daha aday gösterilen Belediye Başkanı Faik Özcan'a seçim sürecinde 'destek' sözü verdiler.

150'yi aşkın partilinin katılımı ile akşam yemeğinde buluşan iş insanı Alpay Ünal, Şabanözü'nde son 5 yılda getirilen hizmetin aynı hızla devam etmesi adına başkan Faik Özcan'a bir 5 yıl daha görev verilmesi gerektiğinin altını çizdi ve "Faik başkan Şabanözü'ne önemli hizmetlerde bulundu. AK Parti belediyeciliğinin devamı için sizlerden bir 5 yıl daha başkanımıza destek vermenizi istiyorum" dedi.

sabanozu-faik-ozcan-resim-02.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler