Atkaracalar'da AKP'li belediye başkanı ve zabıta kardeşinden vatandaşa 'darp'

Atkaracalar'da AKP'li belediye başkanı ve zabıta kardeşinden vatandaşa 'darp'

Son dakika bilgisine göre Çankırı'nın Atkaracalar ilçesi Belediye Başkanı Harun Oflaz ile kardeşi zabıta memuru Bayram Oflaz'ın, sosyal medya hesabından belediye çalışmalarını eleştiren paylaşımlar yapan S.O'yu taşla-kürekle saldırarak darp ettiler...

EDİNİLEN son dakika bilgisine göre, Atkaracalar ilçesinin AKP'li Belediye Başkanı Harun Oflaz ile belediyede 'zabıta memuru' olarak görev yapan kardeşi Bayram Oflaz, son günlerde sosyal medyada kendilerine yönelik eleştiriler yapan S.O'yu bugün saat 18:00 sularında, belediye binasına yakın bir bölgede motosikletiyle hareket halindeyken taş-kürek ve yumruklarla saldırarak darp ettiler.

Başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden ağır darbeler alan S.O'ya, Atkaracalar'da yapılan ilk müdahale ve aldığı 'darp' raporunun ardından Çankırı Devlet Hastanesi'ne sevkedildiği öğrenildi.

atkaracalar-s-o-darp-baskan-harun-oflaz-resim-01.jpg

VATANDAŞA SALDIRININ ARKA PLANINDA NELER VAR?

Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgiler bir hayli düşündürücü. Şöyle ki; Atkaracalar ilçesinde gençlere uzun yıllardır hizmet veren 'kapalı bir halı saha' mevcut. Belediye Başkanı geçtiğimiz aylarda bu halı sahanın bulunduğu alanda Belediye Meclisi kararı ile 'imar tadilatı'na giderek 'spor sahasını konut alanına' dönüştürüyor. Sonrasında halı sahayı da ilçedeki başka bir alana taşıma işine soyunuyor!

atkaracalar-hali-saha-sokum-isi-resim-0112.jpg

Gençlik ve Spor Bakanlığı desteğiyle kapatılan halı sahanın demir aksamı sökülmeden önce çadır sökümü gerçekleştiriliyor...

Peki, sökülen çadır nereye taşınıyor?

atkaracalar-hali-saha-cadir-resim-01.jpg

Belediye Başkanı Harun Oflaz'ın zabıta memuru olan Bayram Oflaz'ın evine...

Bu akşam saldırıya uğrayan S.O da Atkaracalar'da yaşayan bir 'yurttaş' olarak yaşanan bu durumu fotoğraflıyor ve sosyal medya hesabından paylaşarak kamuoyuna duyuruyor. Bunun üzerine Atkaracalar Belediye Başkanı Harun Oflaz dün akşam saatlerinde Kurşunlu Cumhuriyet Başsavcılığı'na giderek sosyal medya paylaşımları nedeniyle S.O'dan şikayetçi oldu.

KENDİSİNE TELEFONLA ULAŞTIĞIMIZ BAŞKAN OFLAZ BİR HAYLİ GERGİNDİ VE BİZLERE: "SİZİ NE İLGİLENDİRİYOR?" DEME LÜTFUNDA BULUNDU!

Atkaracalar'da yaşanan gelişmelerden dün öğle saatlerinde haberdar olan Sözcü18 Genel Yayın Yönetmeni Vedat Beki, masasına kadar ulaşan bilgilerle ilgili 'teyit' çalışmaları kapsamında Belediye Başkanı Harun Oflaz'a akşam saatlerinde ulaştı. Başkan Oflaz telefonda; "Şu anda sosyal medyada belediye hakkında olur-olmaz paylaşımlar yapan şahıs hakkında Cumhuriyet Savcılığı'na şikayet dilekçesi vermek için geldim" deyince, kendisine "Halısahanın sökülen çadırı zabıta memuru olan kardeşinizin evinde fotoğraflanmış! Bu duruma ne diyorsunuz?" şeklindeki sorumuza beklenmeye bir sertlikte "Neden soruyorsunuz ki? Sizi ne ilgilendiriyor?" şeklinde cevap verdi!

bayram-oflaz-resim-01.jpg

S.O'ya kürek ve taşlarla saldırdığı iddia edilen Atkaracalar Belediyesi'nde çalışan zabıta memuru Bayram Oflaz'ın daha önce de ilçe içerisinde bir seyyar satıcıyı darp ettiği ve şikayet üzerine açılan davada aldığı ceza için 'hükmün açıklanmasının' ertelendiği ancak 5 yıl içerisinde benzer bir suçu işlemesi halinde cezanın uygulamaya gireceği şeklinde bir iddia da ileri sürüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler