Avrupa güzelleri

Avrupa güzelleri

Bakü'de oynanan Voleybol Kadınlar Avrupa Şampiyonlar Ligi Dörtlü Finalinde Fenerbahçe Universal final maçı oynamaya hak kazandı.

 

Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de oynanan Voleybol Kadınlar Avrupa Şampiyonlar Ligi Dörtlü Finali'nde mücadele eden Fenerbahçe Universal, Rus temsilcisi Dinamo Kazan'ı 3-1 mağlup etti ve finalde Cannes'ın rakibi oldu.
 
İlk sete tutuk başlayan ve 25-17'lik skorla 1-0 geriye düşen Fenerbahçe, 2. ve 3. sette oyuna ağırlığını koyarak mücadelede 2-1 öne geçti. Son sette de üstünlüğünü sürdüren "Avrupa güzelleri"  25-18'lik skorla maçı 3-1 kazandı ve adını finale yazdırdı.
 
Fenerbahçe final maçında yarın saat 17.00'de Cannes ile karşılaşacak.
 
Yarı finalde kaybeden iki ekip, Dinamo Kazan ve Carnaghi Villa Cortese ise ise yarın saat 14.30'da üçüncülük maçına çıkacak.
 
TARAFTAR YALNIZ BIRAKMADI
Bakü'deki Haydar Aliyev Spor Salonunda oynanacak mücadele için Azerbaycan'a giden sarı-lacivertli takımı taraftarları yalnız bırakmadı. Azerbeycan Voleybol Federasyonu ve organizasyon yetkililerinin aldığı karara göre, Bakü'deki Haydar Aliyev  Spor Salonundaki Final Four mücadeleleri ücretsiz olarak izleyebiliyor. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler