Aziz Yıldırımdan çok sert Alex çıkışı

Aziz Yıldırım'dan çok sert Alex çıkışı

Aziz Yıldırım: Bu durumda ya ben ya Alex gidecekti..

Fenerbahçe tercümanı Samet Güzel'in gazetecilere açıklama yaptığı anda Aziz Yıldırım söze girdi. Alex'le ilgili çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Aziz Yıldırım, ''Bir büyüğün karşısında bile ayak ayak üstüne atmayız. Twitte devam ediyor, yüzümüze bakmıyor. Benim durumum ne olacak dedi, sen ne istiyorsan öyle olacak dedim. Alex'e sen ne istiyorsan o olacak dedim. Ben gitmek istiyorum, mukavelemi feshedin dedi. Alex'in kulüpten hiçbir alacağı yok. Gerekirse üç dakikada değil saniyede karar veririm. Ne Aykut ne Alex ne ben. Tek büyük Fenerbahçe. Dün Fenerbahçe'ye küfredenler bugün Alex'in arkasında bulunuyor. 3 Temmuz süreci devam ediyor. Fenerbahçe düşmanlığı olanlar hortladılar. Onları rezil ederim. Alex'in formasını alıp etiketini kesmeden oturup ağlayanlar timsah gözyaşı dökmesin. Babamı bile tanımam.'' diye konuştu.

 

Başkan Aziz Yıldırım Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nde Almanya'da Möenchengladbach deplasmanında karşılaşacağı maç için Sabiha Gökçen Havaalanın'da Alex konusunda basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
 
"NAMUSUN VE ŞEREFİN ÜZERİNE SÖYLE"
Alex konusunda üzüldüğüm şu; Samet burda. Alex'le tüm görüşmeleri yapan bu çocuk. Kulübün Alex açıklamasından sonra Samet beni aradı. "Alex görüşmek istiyor" dedi. Saat 4'te verdikleri randevuya 4'ü çeyrek geçe geldiler. Namusun ve şerefin varsa doğruları söyle."
 
"BACAK BACAK ÜSTÜNE ATTI"
Aziz Yıldırım: Öyle değil mi Samet?
 
Samet: Doğru
 
Aziz Yıldırım sözlerine şöyle devam etti; Fenerbahçe başkanın karşısına geçmiş ayak ayak üstüne atmış. Durmadan tweet atıyor. Öyle mi Samet?
 
Samet Güzel: Doğru
 
Aziz Yıldırım: Anlat herkes doğruları duysun.
 
Samet Güzel: Doğru

KOCAMAN: ALEX'E ÇOK BÜYÜKSÜN DEMEDİM

Aziz Yıldırım'ın ardından Aykut Kocaman gazetecilere kısa bir açıklama yaptı. Kocaman ''Samet Güzel de aramızdaydı. Sen büyük oyuncusun seni geçemiyorum gibi bir cümle kullanmadım. Bunun lütfen düzeltilmesini rica ediyorum. Önümüzdkei günlerde yapacağımız topantıda ben de tüm samimiyetimle bir şeyler söylemek istiyorum. Bundan sonraki süreçte düşüncelerimi daha net bir şekilde söylerim.'' diye konuştu.

Fenerbahçe'nin Teknik Direktörü Aykut Kocaman Alex'le ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe ile yollarını ayıran Alex, kişisel internet sitesinde sözleşmesinin feshine neden olan gelişmeleri anlatmıştı. Aykut Kocaman Alex'in yayınladığı o yazıda kendisi hakkında söylediklerine cevap verdi.
 
"BEN ALEX'E ÖYLE BİR CÜMLE KONUŞMADIM"
Aziz Yıldırım'ın ardından Aykut Kocaman gazetecilere kısa bir açıklama yaptı. Kocaman 'Samet Güzel de aramızdaydı. Sen büyük oyuncusun seni geçemiyorum gibi bir cümle kullanmadım. Bunun lütfen düzeltilmesini rica ediyorum. Önümüzdeki günlerde yapacağımız toplantıda ben de tüm samimiyetimle bir şeyler söylemek istiyorum. Bundan sonraki süreçte düşüncelerimi daha net bir şekilde söylerim.' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler