Bakan Günay Çankırı tanıtım standında

Bakan Günay Çankırı tanıtım standında

İzmir Fuarında açılan Çankırı standını ziyaret eden Turizm Bakanı Günay'dan destek sözü.

KUZKA öncülüğünde İzmir Uluslararası Fuarında gerçekleşen 2. Karadeniz Tanıtım Günleri etkinliğinde Çankırı standı ziyaretçi akınına uğradı.

ÇANKIRI STANDINDAN BAKAN GÜNAY GEÇTİ - TIKLA

Ak Parti İzmir 1. Bölge milletvekili adayı ve Kültür Bakanı Ertuğrul Günay'ın açılış günü gerçekleştirdiği ziyareti yakından izleyen Sözcü18 yazı ailesinin güçlü kalemi, İzmir Çankırılılar Derneği Başkanı İbrahim Zencirci izlenimlerini kaleme aldı. Zencirci'nin İzmir Fuarı'ndaki Çankırı tanıtım standı ve ilk gün izlenimleri şöyle:

"Karadeniz Dernekleri Konfederasyonu tarafından 19-22 Mayıs 2011 tarihlerinde İzmir Uluslararası Fuar Alanı 2 No'lu salonda düzenlenen 2.Karadeniz Tanıtım Günleri etkinliğine, Kastamonu ve Sinop illeri ile birlikte, Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı / KUZKA şemsiyesi altında katılan Çankırı Valiliği Turizm ve Kültür Müdürlüğü ve Çankırı Halk Eğitim Müdürlüğü sergisi açılışın yapıldığı ilk günde İzmirlilerin ve Ege Bölgesinde yaşayan hemşerilerimizin yoğun ilgisini çekmiştir.

2. Karadeniz Tanıtım Günleri İzmir’de törenle başladı. Uluslararası fuar alanında açılışı, Kültür ve Turizm Bakanı ve İzmir Milletvekili adayı Ertuğrul Günay tarafından yapıldı.

İzmir Çankırılılar Derneği Başkanı olarak, Sayın Bakanımızı ve Misafirleri Gürcistan Acara Özerk Cumhuriyeti Turizm ve Kültür Bakanı Vaja Diasamidze ile bu organizasyonu gerçekleştiren, Karadeniz Dernekleri konfederasyonu Genel Başkanı Hızır Mürtezaoğlu’nu  Çankırı standında, kızılcık ekşisi ikram ederek, misafir etme fırsatımız oldu.

Geçmiş yıllarda Çankırı ziyareti ile ilgili fotoğraflarını gören Sayın Ertuğrul Günay başağa minderine oturarak basının yoğun ilgisini çekti. 

İzmir Çankırılılar Derneği Başkanı ve Çankırı Turizm Gönüllüleri İzmir temsilcisi olarak, böylesine güzel bir fırsatı değerlendirerek, önce sözlü olarak daha sonra da önceden yazılı olarak hazırladığımız, Çankırı Turizmi ile ilgili taleplerimizi ve sıkıntılarımızı kendilerine iletme fırsatımız oldu.

Başta Tuz mağaramızın turizme açılması ve mağaraya giden yolla ilgili sıkıntılarımızı ilettik. Uluslararası Bayramören Yamaç Paraşütü organizasyonu hakkında kendilerini bilgilendirdik. Müze konusunu tekrar gündeme getirerek, ilimizin turizmle ilgili diğer sorunlarını ve düşüncelerimizi sözlü olarak ifade etme fırsatı bulduk.

Sayın bakan Ertuğrul Günay’dan aldığımız destek sözüyle, misafirlerimizi, Yaran kültürümüzden gelen kuru nezaketimizle uğurladık.

Fuar 22 Mayıs 2011 Pazar günü akşamına kadar açık kalacak."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler