Bakan Kasapoğlu paylaştı lakin Çankırı'nın müptezelleri görmezden geldiler!

Bakan Kasapoğlu paylaştı lakin Çankırı'nın müptezelleri görmezden geldiler!

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla Çankırı'dan ülkeye malolmuş projeyi tanıttı ancak ne milletvekili ne İl Milli Eğitim Müdürü ne de diğer etkili ve yetkililer paylaşımı beğenme lütfunda bulunmadılar!

Çankırı TOBB Fen Lisesi öğrencilerinin geride bıraktığımız yıl içerisinde projelendirerek hayata geçirdikleri 'insansız hava aracı' (İHA) projesi ülke genelinde büyük yankı yapmıştı. Projeye destek olanlar içerisinde Gençlik Spor Bakanlığı da bulunuyordu. 330 Bin takipçili bir hesaba sahip olan Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu, projeyi Twitter hesabından 5 gün önce paylaştı ve yaklaşık 600 dolayında retweet gerçekleşirken, bin 500'ün üzerinde de beğeni aldı. 

Gel gör ki, bu bin 500'ün üzerindeki beğenenler ile 600 dolayındaki retweet yapanlar arasında üzülerek belirtelim ki ne Çankırı milletvekilleri vardı ne de 3 günlük okul müdürlüğü olmayan lakin Çankırı İl Milli Eğitim Müdürlüğü koltuğunda oturan zat-ı muhterem!

"KINA EĞLENCESİ" MODELİYLE MAKAMINA OTURAN
GENÇLİK SPOR İL MÜDÜRÜ'NE NE DEMELİ?
Hadi İl Milli Eğitim Müdürü'nü geçtik! Adamın eğitimle, projeyle bir alakası yok ya Gençlik Spor İl Müdürü'ne ne demeli? Göreve başlarken kendine ülke gündemine oturtan 'damat kınası' (!) pozisyonunda karşılama töreni düzenleten Müdür(cük), bağlı bulunduğu Bakan'ın kendi iliyle ilgili paylaşımına ilgisiz kalabiliyor!

İLGİLİ HABER
Çankırı'da göreve başlayan bürokratın yollarına güller döktüler - TIKLA

VALİ AYAZ'I AYRI TUTUYORUZ
Göreve yeni başlayan, yalan dolan brifinglerle kandırıldığını düşündüğümüz Çankırı Valisi Abdullah Ayaz'ı işlediğimiz konudan ayrı tutmak gerek. Çünkü; Çankırı'daki bürokrasi koltuklarını işgal edenler, üzülerek belirtelim ki sadece ve sadece 'koltuk işgali' yapıyorlar!

Çankırı komşu illerin gerisinde kalıyormuş... Çankırı elindeki mevcut olan kıt imkanlarla yok olup gidiyormuş... Kimsenin umurunda değil... Ne sözde 'seçilmiş' milletvekillerinin ne de 'sözde' seçilmiş STK başkanlarının... Ne de koltukarı işgal etmiş olan ve de adına 'bürokrat' denilen zat-ı muhteremlerin!

İstisnalar hariç tamamını Acıçay'a atacak ve arkalarından "Şükürler olsun ki Çankırı bu asalaklardan kurtuldu" (!) diyerek ahaliye bir yandan helva dağıtırken diğer yandan da davul çaldıracaksın!

Şayet Çankırı'yı ve de Çankırı insanını seviyorsan...

Nokta...

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu'nun Twitter paylaşımı:

mehmet-kasapoglu-tweet-resim-012.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler