Çankırı'da göreve başlayan bürokratın yollarına güller döktüler!

Çankırı'da göreve başlayan bürokratın yollarına güller döktüler!

Çankırı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine vekaleten atanan Sadık Ak bugün görev yapacağı binaya gelişinde, önceden hazırlanmış bir organizasyonla karşılandı. Ak'ın binaya girişinde yoluna güller saçıldı.

Ekrem Gerginci'nin Merkez'e alınmasıyla boşalan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koltuğuna 'vekaleten' atanan Sadık Ak için bugün görev yapacağı binaya girişinde yollarına çiçekler döküldü. Daha önceden hazırlanmış ve İl Müdürlüğü bünyesinde çalışanların cep telefonuna gönderilen mesajlarla organize edilmiş bir 'karşılama töreni' ile görevine başlayan Sadık Ak'ın hayli mutlu olduğu gözlendi.

FACEBOOK HESABINDA YAPTIĞI PAYLAŞIMDA MİLLETVEKİLLERİ VE
İL BAŞKANI İLE MERKEZ İLÇE BAŞKANI'NI ETİKETLEMEYİ UNUTMADI!
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koltuğuna 'vekaleten' oturan Sadık Ak, Facebook hesabından bugünle ilgili yaptığı paylaşımda AKP Çankırı milletvekilleri M. Emin Akbaşoğlu ile Salim Çivitcioğlu'nu ve İl Başkanı Abdülkadir Çelik ile Merkez İlçe Başkanı Bahri Kılıç'la birlikte Spor Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı hemşehrisi Murat Kocakaya'yı da etiketlemeyi unutmadı!

Sadık Ak'ın o paylaşımı:

vekilleri-etiketledi-sadik-ak-resim-0112.jpg

MESAJ AĞI KURULMUŞ!
Çankırı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne 'vekaleten' atanan Sadık Ak'ın çalışacağı binaya giriş saati öncesinden başta müdürlük personeli olmak üzere çok sayıda kişiye cep telefonlarına mesaj gönderilmiş.

İşte o mesaj görüntüsü:

mesaj-sadik-ak-resim-0112.jpg

Ayrıntılar geliyor...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
47 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler