Barcelona: 1 - Paris SG: 1 - İZLE

Barcelona: 1 - Paris SG: 1 - İZLE

Barcelona korku içinde turladı

Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde 2-2'nin rövanşında PSG'yi ağırlayan Barcelona 1-1'lik sonuç ile üst üste altıncı sezonda da yarı finali gördü.

Paris’te oynanan ve hakem hatalarının damga vurduğu 2-2’lik maçın rövanşında Barcelona’nın konuğu Paris Saint-Germain’di. Aynı maçta sakatlanan Lionel Messi’nin yedek olarak başladığı rövanş mücadelesine Barcelona hızlı giriş yaptı.
 
Topa her zamanki gibi daha fazla sahip olan Katalanlar çıkarken haddinden fazla top kaybı yaptığı ilk yarıda PSG’nin kontraları karşısında iyi savunma yaptı. Konuk ekip Lavezzi ve Moura ile çok etkili olurken, Barça da Villa ile pozisyonlar yakaladı.
 
Golsüz sonuçlanan ilk yarıdan sonra PSG daha da atak bir oyun sergiledi. Verrati, Pastore, Lavezzi ve Ibra’nın yanı sıra Moura’nın da yüksek top tekniğini etkili kullanması ile ev sahibi takımın savunmasını oldukça zorlayan Paris ekibi, aradığı golü de 50. dakikada buldu.
 
Ibrahimovic’in ara pasında topla buluşan Pastore topu sürdükten sonra ceza alanı içinde vurdu ve Valdes’i avlamayı başardı.
 
Bu golle öne geçen Fransızlar sonraki dakikalarda yine net pozisyonlar buldu ancak bunları değerlendiremediler. Bitime 30 dakika kala Messi’nin oyuna girmesinin arından Barcelona hücumda daha etkili olmaya başladı.
 
Dakikalar 70’i gösterirken Messi getirdi, savunmanın dengesini bozup pasını David Villa’ya aktardı. İspanyol futbolcu daha gerideki Pedro’yu gördü ve bu futbolcunun düzgün vuruşu beraberliği getirdi.
 
Bu golden sonra oyunda tempo düşerken başka gol gelmedi.
 
Deplasmanda atılan gol avantajıyla tur atlayan Barcelona’nın rakibi 12 Nisan’da yapılacak ve Eurosport ve Eurosport.com Türkiye’den canlı olarak aktarılacak kura çekimi ile belli olacak.
 
MAÇIN GOLLERİ
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler