Baro Başkanı Şahinden yeni üyelere mesaj

Baro Başkanı Şahin'den yeni üyelere mesaj

Çankırı Barosu Anayasa Mahkemesi Üyeliğine

seçilen Afyonkarahisar Baro Başkanı ve HSYK üyeliğine seçilen Kayseri Baro Başkanı ile ilgili olarak bir basın açıklaması yaptı. Başkan Av. İdris Şahin imzalı basın açıklaması şöyle:

"Son Anayasa değişiklikleri sonucu yapılan Anayasa Mahkemesi ve HSYK üyeliği seçimlerinde değerli meslektaşlarımız Afyonkarahisar Baro Başkanı Celal Mümtaz Akıncı Anayasa Mahkemesi üyeliğine, Kayseri Baro Başkanı Ali Aydın ise HSYK üyeliğine seçilmişlerdir.

Mesleğin içinden gelmiş, adliye ve barolardaki mevcut sorunları bizzat yaşayarak tespit etmiş ve kişilik ve çalışmalarıyla her zaman örnek olmuş değerli meslektaşlarımızın Anayasa Mahkemesi ve HSYK de görev almış olmaları bizleri de fazlasıyla memnun etmiştir. Bu görevlerinde değerli meslektaşlarımızın Baroların ve serbest çalışan avukatlarımızın çektiği zorlukları yakınen bilmeleri nedeniyle önlerine gelen çalışmalarda avukatların sorunların çözümü noktasında gerekli duyarlılığı göstereceklerinden emin olduğumuzu da ifade etmek isteriz. 

Son dönemde mesleki sorunların çözümü ve TBB ve Baroların çalışmaları ile ilgili olarak yapılan çalışmalara aktif olarak katılan, Çankırı Barosu olarak birlikte hareket ettiğimiz,  mesleki geçmiş ve tecrübeleri ile almış oldukları yeni görevi layıkıyla yerine getireceklerine yürekten inandığımız değerli meslektaşlarımıza başarılar dileriz."
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler