Başağanın düğünü böyle olur

Başağa'nın düğünü böyle olur

Başağa Arif Astarlıoğlu, oğlu Bahri'yi Çankırı geleneklerine göre 7 gün 7 gece süren bir düğünle evlendirdi.

Çankırı geçtiğimiz cumartesi gecesi Büyük Otel'de görkemli bir düğüne şahit oldu. Başta TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu olmak üzere Mehtap ve Bahri Astarlıoğlu'nun nikah şahidi sayısı 6'ya ulaştı.

Başağa Arif - Songül Astarlıoğlu çiftinin oğlu Bahri Astarlıoğlu, Aydın'ın tanınmış ailelerinden Kübra-Necdet Yaman çiftinin güzel kızları Mehtap Yaman ile hayatını birleştirdi.
 
Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç'in kıydığı nikah töreninde genç çiftin nikah şahitliklerini TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Çankırı milletvekilleri İdris Şahin ve Hüseyin Filiz, Çankırı Ticaret Borsası Başkanı Hüsnü Ünal'ınoğlu Alpay Ünal, ANAP dönemi eski bakanlarından İlker Tuncay ile Çankırı eski valilerinden Haluk Ulusoy yaptılar.
 
basaga-cankiri-astarlioglu-sozcu-resim-062.jpg
 
DÜĞÜN, ÇANKIRI GELENEKLERİNE
UYGUN GERÇEKLEŞTİ
 
Mehtap & Bahri Astarlıoğlu çiftinin düğün törenleri Çankırı geleneklerine göre gerçekleşti. 16 Haziran 2012 Cumartesi günü Aydın Öğretmen Evinde saat 20.30'da kına ile başlayan düğün, 20 Haziran 2012 Çarşamba günü Çankırı Büyük Otel'de 'damat başdonanması' ile devam etti.
 
24 Haziran 2012 Cumartesi günü Büyük Otel bahçesinde gerçekleştirilen düğün töreni de Çankırı'nın önemli simalarını yan yana geldiği bir gece oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler