Başkan Şireci, Almanya - Berlin maçını izleyecek

Başkan Şireci, Almanya - Berlin maçını izleyecek

Çankırı Belediyespor Kulübü Başkanı Sevda Karaali

Şireci, Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener'in davetlisi olarak 8 Ekim Cuma günü Almanya'da oynanacak olan Almanya - Türkiye A Milli Futbol takımının maçını izlemek üzere Perşembe günü Berlin'e gidiyor.

2012 Avrupa Şampiyonası Ön Eleme Grup maçı için Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener tarafından Berlin Olimpiyat Stadında oynanacak olan maça davet edilen Başkan Şireci "Millilerimizin, Avrupa Şampiyonası için önemli bir viraj olan Almanya maçından milletimizi gururlandıracak bir sonuçla yurda döneceklerini düşünüyorum. Sayın Federasyon Başkanımızın nazik daveti ile birlikte Çankırı'ya ve Çankırı Belediyespor'la birlikte Türk futboluna verdikleri hizmetlerde yanlız bırakmama adına katılmaktan büyük onur duymaktayım" dedi..

Türkiye'den 7 Ekim günü Berlin'e hareket edecek olan grup, 9 Ekim Cumartesi günü yurda dönüş yapacak.

ÇANKIRI BELEDİYESPOR,
BUGÜN MARDİN'DE
Öte yandan Spor-Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadelesini sürdüren Çankırı Belediyespor, geçen haftaki Adıyaman deplasmanı sonrasında Çarşamba (yarın) günü yine rakip sahada karşılaşacağı Mardinspor maçı için bugün Mardin'e gitti.

Sabah saat 06.00 sularında Çankırı'dan ayrılan 24 kişilik kafile, Anadolu Jet'in 09.10 Mardin tarifeli uçağı ile maçın oynanacağı kente uçtu. Yaklaşık bir saat 10 dakika süren yolculuk sonrası Mardin'e ulaşan kafile, şehri oldukça yüksek bir yerden gören Yaygrant otele yerleşti.

Mardin'e giden kafilenin şehrin kültürel dokusunu yerinde görmek amacıyla yapacağı bir şehir turundan sonra, saat 16.00'da 21 Kasım stadında ter idmanı yapacağı öğrenildi.

Çarşamba günü saat 15.00'de Mardin 21 Kasım Stadında oynanacak olan karşılaşma, mavi-beyazlılar için hayli önem taşıyor. Geçtiğimiz haftayı Adıyaman deplasmanından elde ettikleri 0-0'lık sonuçla deplasman fobisini bir ölçüde yenen Çankırı Belediyespor'un bu çıkışını sürdürmesi için yarınki maçtan da puan ya da puanlarla ayrılma düşüncesi içerisinde.

Teknik Direktör Hakan Yılmaz'ın Adıyamanspor karşılaşmasında sakatlanan Tolga'nın yerine 18 kişilik kadroya Samet alınırken, orta sahada oynayan Erkan'ın yerine de Emre Hamzaoğlu kadroya dahil ettiği öğrenildi.

GRUBUMUZDA OYNANACAK MAÇ PROGRAMI
Spor-Toto 2. Lig Beyaz Grupta oynanacak diğer maçların programı ise şöyle:

İskenderun D.Ç. - Bugsaşspor
Çorumspor - Körfezspor
Bozüyükspor - Göztepe A.Ş.
Beypazarı Şekerspor - Sarıyer
Gebzespor - Hacettepespor (Seyircisiz)
Bandırmaspor - Alanyaspor
Turgutluspor - Adıyamanspor
Yeni Malatyaspor - A. Sebatspor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler