Başkentte finalistler pazar günü belirlenecek

Başkent'te finalistler pazar günü belirlenecek

Ankara'da Kurşunlu Dernekler Birliğinin düzenlemiş olduğu futbol turnuvasının

finalistleri pazar günü belirlenecek.

28 Kurşunlu köy derneğinin biraraya getirilerek oluşturulan Ankara Kurşunlu Dernekler Birliğinin düzenlemiş olduğu futbol turnuvasında pazar günü oynanacak olan maçlarlarla finalistler belli olacak.

ERTELEME MAÇI DÜN YAĞMUR ALTINDA OYNANDI
Hatırlayacağınız gibi, Sivrihisar yakınlarında yaşanan trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Fatih Kalelioğlu (23) Sumucak Köyü futbol takımında oynuyordu. Geçtiğimiz pazar günü oynanması gereken Sumucak - Bereket köyü futbol maçı, organizasyon komitesi tarafından iptal edilmişti. 

Dün saat 21.00'de sağanak yağış altında oynanan Sumucak - Bereket köyü futbol maçı ile 4. yarı finalist de belli oldu. Sumucak köyü oyuncuları sahaya kollarında siyah kurdela ile çıkarken, sahaya "Sen ölmedin kalbimizdesin" pankartı asıldı. Böylesi bir atmosferde oynanan karşılaşmanın normal süresi 3-3 berabere sonuçlandı. Bu skorla maç uzatmalarla devam etti. Zor şartlar altında oynanan maçı Bereket köyü uzatmaların 2. yarısında attığı 2 golle Sumucak'ı 5-3'lük skorla yendi ve 4. yarı finalist oldu.

Daha önce oynanan maçlarla diğer 3 finalist ise Dumanlı'yı 4-3 yenen Kurşunlu Gençlik, Dağören'i 5-1 yenen Hacımuslu ve Iğdır'ı 8-0 gibi farklı bir skorla yenen Sünürlü olmuştu.

Yarı final maçları 13 Haziran Pazar günü Keçiören Belediyesinin Kalaba tesislerinde saat 11.00'de Kurşunlu GençlikBereket köyü ve saat 12.00'de Hacımuslu ile Sünürlü arasında oynanacak.

Final maçı ise yine aynı sahada 20 Haziran 2010 Pazar günü yapılacak ve Kurşunlu Dernekler Birliğinin düzenlemiş olduğu turnuvanın şampiyonu belli olacak.

Fotoğraf 2: Takım arkadaşları Fatih Kalelioğlu'nu (dizçökenlerde sol başta) elim kaza sonucu kaybeden Sumucak köyü futbol takımı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler